2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 71 پست
احتمالا شما بیشتر وقت رو گذاشتی با بچه !!!!! از شوهرت غافل شدی به جای طلاق بشین باهم دیگه صحبت کنید ...

نه اصلا حرفت منطقی نیست من تمام تلاشم سر گرم کردن بچه هست وقتی شوهرم خونه هست تا بچه کاری به غذا خوردن استراحت یا کارای شخصی ما نداشته باشه 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا جدا شم دیگه شوهر میخام چیکار 

خب الانم فکر کن مجردی داری زندگی میکنی ،شوهرتو فاکتور بگیر عوضش کنار بچتی بچت اواره نیست کنار پدرومادر و خونه خودش زندگی میکنه 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
اره بار اولش بود  .خیلی آدم منظم و تمیزی هستم داعم خونه مرتب و تمیز هست به بچه میرسم .بعضی وقت ...

گذشت کن . من خودم مرد هستم . میدونم اشتباه کرده اینو گفته . زندگیتو تلخ نکن . اونم پشیمونه

کاش همون موقع میرفتین مشاور و روابطتون راا بهتر میکردین.الانم دیر نشده.با فکر کردن به جنبه های مثبت ...

تنها راه اینه که خودم رو احساس از بین رفتم رو نادیده بگیرم بمونم ولی یه آدم خنثی و بی جهت بشم و ادامه بدم شوهرم و پسرمو به هر جا و موقعیت میخوان تشویق کنم رسالتم که تموم شد و موقعش رسید بمیرم .

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
آدم خوب و بی ریا و آدم حسابی رو به خاطر خانواده اش بندازی دور؟ این ادا اطوارا که حالم کنارش خوش نیس ...

چجوری میشه حرمت ها رو بر گردوند؟

عزیزم بر فرض بچه ت به کنار اصلا زیر پات لهش کن خودت از کجا معلوم دوباره مرد درست حسابی پیدا شد اگه خ ...

باشه

به گذشته فکر نکن رها کن پشت سرت رو به آینده فکر کن. اگه منم بخوام مث تو فکر کنم همین الان باید پاشم ...

راهکاری داری نتونم به گذشته فکر کنم  ؟ ؟

چجوری میشه حرمت ها رو بر گردوند؟

با رفتارهای مناسب و عاقلانه

شما که رفتارت پسندید و سنجیده باشه طرف مقابلت هم اگه آدم حسابی باشه که شما گفتی هست نمی تونه رفتار نسنجیده نشون بده و بعد از یه مدت همه چی برمی گرده سر جای اولش

تجربشو دارم

گذشت کن . من خودم مرد هستم . میدونم اشتباه کرده اینو گفته . زندگیتو تلخ نکن . اونم پشیمونه

خب پشیمون بودن اون تصویری که زد تو گوش من رو از ذهن پسر بچه پاک میکنه ؟؟؟؟؟فک کنید پسرمو بغل کرد در عین نا باوری پسرم موهای شوهرمو گرفت محکم کشید از بغلش اومد پایین .سر در گم هستم کلا خسته شدم .نه بخاطر یه سیلی بخاطر خودم که بی توقع به زندگی و خودش و بچه میرسم بعد تو دعوا برگرده بگه زندگیمونو تو خراب کردی.گفتم من ؟گفت اره طلاقت بگیر برو ببین چه زندگی برای پسرم درست کنم. حالا میگه من غلط زیادی کردم تو نباشی هیچی دیگه خوب نیست 

با رفتارهای مناسب و عاقلانه شما که رفتارت پسندید و سنجیده باشه طرف مقابلت هم اگه آدم حسابی باشه که ...

باشه امتحان میکنم ممنون که گوشزد کردی

راهکاری داری نتونم به گذشته فکر کنم  ؟ ؟

بآید رو خودت کار کنی انرژی مثبت به خودت بدی منم اگه به رفتارهای گذشته خانواده شوهرم فکر کنم باید خودم صد طلاقه میکردم.ای خواهر مادرشوهر عفریته م سر هیچ و پوچ سیلی زد بهم.شوهر عنترم تا حالا چندبار درحد مرگ منو زده چی بگم از دستشون خونریزی مغزی کردم دارم رو خودم کار میکنم همه شون  انداختم سطل زباله ودیگه بهشون فکر نمیکنم 

خب الانم فکر کن مجردی داری زندگی میکنی ،شوهرتو فاکتور بگیر عوضش کنار بچتی بچت اواره نیست کنار پدروما ...

فکر بدی هم نیست

2824
2823
2791
2779
2792