2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 71 پست
با سلام و وقت بخیر جسارتا در مورد طلاق و جدایی بیشتر و دقیقتر فکر کنید بخصوص ک بچه دارید و واقعا طل ...

ممنونم عزیزم .شوهرم آدم خوبیه ولی متاسفانه من سال دوم ازدواجم متوجه شدم پدرش و هر سه تا برادرهاش خیلی مخفیانه حتی زن هاشون نمیدونن معتاد هستن تازه یکی از برادر شوهرهام و حس میکنم پدر شوهرم به شدت بد بهم نگاه میکنن و من میترسم انگار هیز هستن نسبت به من. سه ساله قطع رابطه ایم شوهرم قطع رابطه کرد باهاشون چون گفت واقعا نمیتونم بپذیرم اینها همچین شخصیت هایی داشتن یک عمر و نمیدونستم .حالا که قطع رابطه ایم دعوا کوچیک بشه شوهرم جنگ جهانی راه میندازه که قطع رابطه کردم تو حتی تلاشی برا زندگیمون نداری .و تک تک رفتارای من تو خوشی رو تو دعوا میکوبه تو صورتم که تو فلان جوری ....بعدم میگه منظوری نداشتم .من دیگه واقعا نمیخوامش

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه زندگی مسخره بازیه ...واسه چی سرنوشت بک بچه رو این وسط تباه کردید ؟ الانم راحت میگی دلم نیست ...د ...

زود قضاوت نکن پارسال اولین تاریخ مراجعه دادگاه فهمیدم باردارم با التماس و گریه نگهم داشت 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

به خاطر بچه باید درست کنی رابطه بین خودتون طلاق آخرین راه هست

ارسال تمامی لوازم تولد با قیمتی مناسب وپست رایگان نمونه هارو ببینید وقیمتهارو مقایسه کنید09105810521

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=718248&PageNumber=12
زود قضاوت نکن پارسال اولین تاریخ مراجعه دادگاه فهمیدم باردارم با التماس و گریه نگهم داشت 

قصاوت نیست ..عین واقعیته ...تازه چه بدتر 

ینی شما وسط جنگ و درکیری رابطه داشتی ..اونم رابطه ای که میتونسته منجر به بچه دار شدن بشه و شده دیگه ..غیر اینه ؟ 

عسل بانو،طلاق راحت نیست بعد طلاق کجا میری زندگی میکنی؟از بچه ت دل میکنی؟ شغل داری؟ درآمد داری؟با مهریه میتونی هم خونه مستقل بگیری و هم کاری رو شروع کنی و پس انداز کنی؟وقتی از پدرت و خانواده هم مطمین نیستی که حمایتت کنن،ممکنه خانواده خودت مخصوصا پدرت اجازه نده تنها زندگی کنی؛به این راحتی ها نیست؛اگه شوهرت آدم حسابی و بی ریا و مرد محترمی هست مشکلت رو باهاش حل کن،یکی دو روز باهاش مهربان باش ببینم چی میشه،اگه مرد خوبیه و دوست داره دیگه چی میخوای؟!

چرا بریده میشه بیشتر توضیح بدی 

چند روز پیش یکم عصبی بودم جلو پسرم یه کشیده خیلی خیلی بد بهم زد دهنم مزه خون گرفت .بعدشم خودش پیشمون شد اما همون سیلی واسه من همه چیز رو تموم کرد

عزیزم مهرشو به دلت جذب کن برقص باهاش سوپرایزش کن بچتو بده دست مامانت برو ارایشگاه لباس خوشکل بپوش یک شب خوب دیگه برای هم بسازین از رویاهات بهش بگو بگو توهم ازرویاهات بگو شوهرت خوبه تورخدا خوشی نزنه زیر دلت نشی منی که سر شوهرم عقلم با دلم سرجنگه 

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
راه سازش هست اما دیگه انتخاب من نیست 😞درمونده ترین آدم دنیام الان

مشكل از خودته 

با جدايي حالت بدتر ميشه 

خودت رو زمان كن روحت رو بزرگ كن ادم ها رو درك كن 

همسر شما همسفر اين مسير شماست 

بجاي زوم كردن رو سختي هاي گذشته و عيب هاي همسر 

عيب هاي دروني خودت رو درمان كن 

اونوقته كه معجزه رو ميبيني 

هم حال دلت خوب ميشه هم زندگيت شيرين 

مسير رو اشتباهي نرو 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

[QUOTE=241153700]عسل بانو،طلاق راحت نیست بعد طلاق کجا میری زندگی میکنی؟از بچه ت دل میکنی؟ شغل داری؟ درآمد داری؟با مهر ...[/QUOTE

😔باشه میمونم حرفات حق هست .یه زندگی داریم همه حسرت داشتنش رو دارن .دیگه مجبورم خودمو نادیده بگیرم بمونم سرد و یخ زده ادامه بدم تا پسرم بزرگ شه سر و سامان بگیره شوهرم بالا سرم باشه چه میشه کرد اینجا ایرانه انسانیت و حق زندگی در گرو مرد بالای سره نباشه انگار دست و پا نداری از دید بقیه .بازم ممنون وقت گذاشتی 

میدونم درکت میکنم منم همینجور بودم یعنی الانم حس زیادی به زندگی ندارم، هیچ عشقی بینمون وجود نداره سر ...

مهرسانا تا حالا دلت خواسته تنها باشی؟

چند روز پیش یکم عصبی بودم جلو پسرم یه کشیده خیلی خیلی بد بهم زد دهنم مزه خون گرفت .بعدشم خودش پیشمون ...

اخ چه بد ولی اینا تو زندکی هست هرچند خوب نیست ولی اینقدر زود حرف از طلاق نزنید . بار اولش بوده؟ 

به خاطر بچه باید درست کنی رابطه بین خودتون طلاق آخرین راه هست

باشه 😔

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز