2777
2789
عنوان

کسب نیس کمکم کنه

141 بازدید | 15 پست

دیسگ کمر وگردن دارم.دیسگ کردنم زده بیرون.کبدم ۹۰ درصدش از کار افتاده باید زودتر مداوا بشه.تمام ویتامین ام پایین اومد دندونام همه خراب شدن.خانوادم پولی ندارن خرجم کنن .شوهرم ک الانالان بهم نمیده میگه هنوز عقدیم وطیفه من نیس.عروسی  هم نکردیم پس وطیفه خانوادته .عروسی هم الان زوده سنی نداری.چیکارکنم. نمیدونم کجا برم خیلی مریضم .از کجا کمک بخوام.خیرین نیستن کمک کنن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من موندم شوهری که هیچ مسئولیتی در قبال شما حس نمیکنه چرا میخواد با زنی ازدواج کنه که انقدر مشکل جسمی ...

عزیزم مشکل جسمی من رو خودشون باعثش شدن.کمر درد و دیسگ گزدن رو آنقدر کلفتی کزدم براشون. کبدم آنقدر ادیتم کزدن میوه نمیدادن.فقط بخورم قایم میکردن.آب نمیزاشتم بخورم قطع میکزدن و......کلا هواسشون بمن بود.مقصر خودشونن

مریصیم بیشتر میشه هرروز.باید زودتر درمان بشه

من کارهای خونشون رو میکردم آخر سر غدا رو قایم میکزدن.نمیزاشتن.چیزی بخوزم.شوهرم همیشه میبردی ون بیرون من میمونم ومادرتون مریصی. نگهدارینگهداری میکردم. خیلی چیزا هست ک ب هرکی بگم شاخ درمیارن. بخدا.آگه بهش میگفتم چرا منو نمیبری بیرون چرا همه کارمن میکنم.دعوا نیفتادن باهام.بهم حق نمیداد