2777
2789

دخترم پیشش تموم شد باید بره اول دبستان، همون اول سال شهریش پرداخت کردیم تو مدرسه دولتی بود شهریش نزدیک دو تومن شد صاف کردیم بدهی نداشتیم، حالام که رفتم گفتن ۸۰۰ هزارتومن باید بدین چون شهریه اضافه خورده بهشون ، اصلا همه موندیم چکار کنیم من از گرما ول کردم اومدم خونه حالم بد شد از گرما هم حرص خوردم برا این پول زور 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

کسی اطلاع نداره ایا شهریه اضافه شده روده یانه اخه اصلا در طدل سال تحصیلی هیجی نگفتن بمون، الان که خواستبم گواهی پیش بگیربم اینو گفتن بمون!

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

چون دولتیه میتونید از طریق آمورش پرورش پیگیری کنید...

بنظرم تو این گرونی پول زور دادن واقعا ادم حرص میخوره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوتا بچه هام امسال میرند پیش

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

ینی پیش دبستانی تو مدرسه دولتی دو میلیون و هشتصد هزار تومنه؟ پس من بچمو نمیفرستم چون اجباری هم که نی ...

پیش دولتی نداره

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
کسی اطلاع نداره ایا شهریه اضافه شده روده یانه اخه اصلا در طدل سال تحصیلی هیجی نگفتن بمون، الان که خو ...

عزیزم به اداره بگین.اگه اضاف شده بود طول سال میگرفتن.نه الان که میدونن خانوادها مجبورن مدرک رو ببرن.بزو پیگیری کن.الکی میگن