2777
2789
عنوان

گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 51 پست
اشتباه میکنی. من خودمم خیلی حساسم خیلی جاهابیخودی اعصاب خودمو بهم میریزم امانه اینکه جون طفل معصوم ر ...

خواستم مطمئن شم دیگه از این غلطا نمیکنه

دخترم نقطه ضعفشه

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
من خیلی رو شوهرم حساسم  متاسفانه بخاطر خطاش کارم ب روانپزشک کشید

منم همینطور یک جلسه مشاوره رفتم دیگه نرفتم اما روزی نیس ب این خانم بعداز چند سال فکرنکنم منو همسرمم یکی دوبار دیده ب تمسخر گرفته بود بهمون نگاه میکرد میخندید ولی من معمولیم قدم 170 پوستم گندمیه بخدا همه ازم تعریف میکنن توی فامیل چشم ابرو مشکیم انقد این بدازم گفته جوری شدم ازخودم عکس میگیرم پاک میکنم میگم چراانقد زشتم من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور یک جلسه مشاوره رفتم دیگه نرفتم اما روزی نیس ب این خانم بعداز چند سال فکرنکنم منو همسرمم ...

شوهرامون اگه آدم باشن قیافه نباید واسشون مهم باشه شرط انسانیته

اون هرزه هایی ک ک گیر دادن ب زندگی امثال من و شما ک بویی از انسانیت نبردن

و خدا میدونه با چن نفر رابطه دارن

شوهرامون اگه عقل داشته باشن ک باید بفهمن نباید زندگیشونو بخاطر همچین بی حیاهایی ک معلوم نیس زندکی چن نفرو پاشوندن خراب کنن

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
 میشه یه جواب قانع کننده بگین واسش بنویسم اخه من خیلی بی سرزبونم نمیدونم چی بگم ک بعداز چند سال ...

از زبون شوهرتون بهش بنویسید رفتی دوراتو زدی دیدی بهتر از من کسی واست نبودع برگشتی

نریـن ب زندگیم ازت متنفرم :/

کلا ی کاری کنید غرورش ب فنا برع دیگع پیام نمیدع

کاربر اقا :/