2777
2789
عنوان

گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطم خوبه خداروشکر ولی توی عقد یکی دوبار خیانت ازش دیدم باهمین دختره فقد درحد چت ک بقول شما میگفت و ...

خداروشکر

شوهر منم آدم خوبیه حالا ی لغزشی کرده ک خداروشکر حرفای عاشقانه و ...نزده بودن

اما شوهرم عاشق دخترمه میمیره براش

منم گفتم دستتو بزار رو سرش قسم بخور ک هرکی ناشناس بهت پیام داد سریع ب من میگی

اونم قسم خورد

چون رو دخترم حساسه گفتم اگه ی بار دیگه کوچکترین خطایی بکنی در هارو قفل میکنم و گازو روشن میکنم خودمو و دخترمو خفه میکنم تا اخر عمرت عذاب بکشی اونم قبول کرده و الان خیالم راحته

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن

وقتی ی پسر پارتنرشو در جریان این اتفاق قرار میدع ینی واقا عاشق پارتنرشع...

ایشون مطمئنا عاشق شما هستن

اون دخترع هم رفتع دوراشو زدع طلاقم گرفته دیده ادم بهتر از شوهرتون تو زندگیش نبودع دارع کرم میریزع یا این ک حسودیش گرفته زندگی شوهرتون ب این خوبی و زندگی خودش ریـدع میخواد زندگی شما رم خراب کنع :/

کاربر اقا :/
خداروشکر شوهر منم آدم خوبیه حالا ی لغزشی کرده ک خداروشکر حرفای عاشقانه و ...نزده بودن اما شوهرم عا ...

خداروشکر انشاالله همیشه باهم خوش باشین شوهرمم همیشه هر اتفاقی رو بهم میگه دوستم داره میترسه از دستم بده میگه بزار پیام بده اصلا جواب نده خودش خسته میشه شما خودت زنی درکم میکنی یکی به شوهرت پیام بده چقد حالت بد میشه بخدا افسردگی گرفتم همش ب این قضیه فکر میکنم 

خداروشکر شوهر منم آدم خوبیه حالا ی لغزشی کرده ک خداروشکر حرفای عاشقانه و ...نزده بودن اما شوهرم عا ...

این چه قسم دادنیه. جون طفل معصومت باارزشتر ازین قسمهای مسخرس. اعصابم خوردشد. اخه بخاطرکثافت کاری یکی دیگه خودتو ودخترتو باگاز خفه کنی؟ خیلی ازشوهرت بدم اومد والبته ازقسم مسخره خودتم تعجب کردم. 

خداروشکر انشاالله همیشه باهم خوش باشین شوهرمم همیشه هر اتفاقی رو بهم میگه دوستم داره میترسه از دستم ...

من خیلی رو شوهرم حساسم 

متاسفانه بخاطر خطاش کارم ب روانپزشک کشید

وقتی ی پسر پارتنرشو در جریان این اتفاق قرار میدع ینی واقا عاشق پارتنرشع... ایشون مطمئنا عاشق شما هس ...

میشه یه جواب قانع کننده بگین واسش بنویسم اخه من خیلی بی سرزبونم نمیدونم چی بگم ک بعداز چند سال دست از سرزندگیمون برداره

من خیلی رو شوهرم حساسم  متاسفانه بخاطر خطاش کارم ب روانپزشک کشید

اشتباه میکنی. من خودمم خیلی حساسم خیلی جاهابیخودی اعصاب خودمو بهم میریزم امانه اینکه جون طفل معصوم رو قسم بدم یااینکه بخاطر شوهرم حاضرنیستم کوچکترین اذیتی شم😟

این چه قسم دادنیه. جون طفل معصومت باارزشتر ازین قسمهای مسخرس. اعصابم خوردشد. اخه بخاطرکثافت کاری یکی ...

میخواستم خیالم راحت بشه☹