2821
2789
عنوان

گذشته

352 بازدید | 51 پست

خانما شوهرم گذشته باکسی دوست بوده حدود یکسال اما قصدشون فقد دوستی بوده ازدواج نبوده ما الان نزدیک 7 سال ازدواج کردیم واین خانم هرچند وقت یکبار پیام میده بیا باهم باشیم از این جورحرفا اما ب شوهرم خیلی اعتماد دارم الان توی تلگرام یک ربات ب اسم مریم  پیام داده ک اسم دوست دختر شوهرمم همین بوده پیام داده ب نظرتون میشه این خانم باشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خونه خراب کن های هرزه الهی ک خیر نبینن

الهی امین بخدا انقد حالم خرابه همش ب شوهرمم پیام میده ک چقد زنت زشته ازاینجورحرفا افسردگی گرفتم ولی شوهرمم نوشته بود یه دونه تارموی خانومم برشما هرزه ها نمیدم لطفا مزاحم زندگیم نشو ب نظرت چیکارکنم

الهی امین بخدا انقد حالم خرابه همش ب شوهرمم پیام میده ک چقد زنت زشته ازاینجورحرفا افسردگی گرفتم ولی ...

خوبه شوهرت جوابشو داده دیگه نگران چی هستی؟

خداروشکر کن مث شوهرم من خوش و خرم جوابشو نداده

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
رباته میشه همین خانوم باشه اخه اسم اونم مریم اسم این ربات هم مریم

والا نمیدونم احتمالش هست

من جای تو بودم هرچی از دهنم میومد بهش میگفتم هرزه رو

خوبه شوهرت جوابشو داده دیگه نگران چی هستی؟ خداروشکر کن مث شوهرم من خوش و خرم جوابشو نداده

ااین حرفو  حدودسه سال پیش پیام داده بود شوهرم گفته بود الان دوباره باز پیام داده اززمانی ک پیامشو دیدم گوشی شوهرم بهش ندادم حالم خراب شده موندم چیکارکنم

ااین حرفو  حدودسه سال پیش پیام داده بود شوهرم گفته بود الان دوباره باز پیام داده اززمانی ک پیام ...

ی عالمه فحش بهش بده و بلاکش کن

والا نمیدونم احتمالش هست من جای تو بودم هرچی از دهنم میومد بهش میگفتم هرزه رو

اول بنویسم شما ببینم چی میگه من خیلی بی زبونم اگر همون بود دیگه چی بگم میشه یکم راهنمایم کنی 

اول بنویسم شما ببینم چی میگه من خیلی بی زبونم اگر همون بود دیگه چی بگم میشه یکم راهنمایم کنی 

بگو ک ما همدیگر رو دوس داریم مزاحم زندگیم نشو

وگرنه شمارتو میدم پیدات کنن و رسوای عالمت میکنم