2777
2789
عنوان

شما هم از این مدل دوستا دارین؟!

154 بازدید | 15 پست

بعد چند ماه ک نبودم ب یکی از دوستام پیام دادم اولش ناشناس گفتم بیینم چی میگ میشناسه با ن

دیدم ن بعدش ک‌گفتم کی ام یکم خنک جوابمو داد و بعدشم دیر ب دیر جوابمو میداد.الان دوباره یکی از  استوریاشو ریپلای زدم. ی جور جواب داد منم ناراحت شدم گفتم کاش ادما عوض نشن ..واقعا ناراحت شدم، اشکم در اومد😭😭😭 .نمیدونم چرا هر کسی ب ی جایی میرسه عوض میشه پز میده ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط چون الان یه کار داره و ی تیم انگار بقیه براش بی اهمیت ان😞 ولی هیچی بهتر از مهربونی نیس .

ولش کن بابا  اصلا برات مهم نباشه،فک کن همچین ادمی اصلا وجونداشته.دیگم باهاش حرف نزن و ازش فاصله بگیر

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
ولش کن بابا  اصلا برات مهم نباشه،فک کن همچین ادمی اصلا وجونداشته.دیگم باهاش حرف نزن و ازش فاصله ...

نمیدونم اون‌دوستای دیگمم عوض شدن یا ن 

میخاستم چند وقت دیگ بهشون پیام بدم اما با این رفتار دیگ منصرف شدم.همون کاریو میکنم ک‌گفتی 🥺🥺

نمیدونم اون‌دوستای دیگمم عوض شدن یا ن  میخاستم چند وقت دیگ بهشون پیام بدم اما با این رفتار دیگ ...

واقعا نمیتونم راجب اون دوستات نظر بدم و قضاوت کنم،هر کاری ک فکر میکنی درسته رو انجام بده.

من بشخصه خودم دوست خودمم،الان دیگ دوست واقعی وجودنداره ایناییم ک خوبن باهم تعدادشون خیلی محدوده و گاهی همینام بعد از یه مدتی تو زرد از اب درمیان.

به خاطر همین نمیخوام دوست واقعی داشته باشم دیگه،فقط در حد سلام و علیک و کمی گپ و گفته ارتباطم با بقیه

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤