2777
2789
عنوان

تافل

101 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی هست تافل یا آیلتس داشته باشه؟من قصد اپلای دارم  برای دو سال دیگه که ارشدم تموم شد ولی تازه فهمیدم باید تافل داشته باشم یعنی من که بلد نیستم نمیتونم برم ؟

نه بدون مدرک زبان اپلای غیرممکنه

باید زبان بخونی دیگه، مگه بدون یادگیری زبان میشه

هم زمان که داری یاد می گیری با فرمت تافل یا ایلتس هم پیش برو

دو سال وقت داری دیگه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بدون مدرک زبان اپلای غیرممکنه باید زبان بخونی دیگه، مگه بدون یادگیری زبان میشه هم زمان که داری ...

آخه هزینشو ندارم درسم عالیه میخوام بورسیه بشم برای دوسال دیگه

آخه هزینشو ندارم درسم عالیه میخوام بورسیه بشم برای دوسال دیگه

امکان نداره بدون مدرک زبان نه بهتون بورسیه میدن و نه ویزای تحصیلی. صفر درصد.

هر چقدرم درستون خوب باشه

برای مهاجرت حتی با فول فاند بالاخره باید یه خرجایی رو از جیب بکنید. پول مدرک زبان، ترجمه مدارک، پول وقت سفارت برای ویزا، پول بلیط هواپیما، پول یک الی ۲ ماه اول زندگی در کشور مقصد

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
امکان نداره بدون مدرک زبان نه بهتون بورسیه میدن و نه ویزای تحصیلی. صفر درصد. هر چقدرم درستون خوب با ...

بله درسته ولی مگه دانشگاه مقصد بورس تحصیلی و محل اقامت نمیده؟

اپلای همون مهاجرت با بورسیه تحصیلیه

عه؟ به سلامتی عزیزم😍

میشه بگی رشته‌ت چیه؟ و چه دانشگاهی تحصیل کردی؟ لطفاً بگو چطوری تونستی اپلای بگیری؟ من آرزومه🥺 

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
بله درسته ولی مگه دانشگاه مقصد بورس تحصیلی و محل اقامت نمیده؟

اون بورسیه تحصیلی رو به کسی میدن که رزومه لازم رو داشته باشه. مدرک زبان یکی از اصلی ترین بخشای رزومه اس. هیچی جاشو نمی گیره. مدرک نداشته باشید هیچ دانشگاهی بهتون بورسیه نمیده. حتیییی اگر بر فرض محال دانشگاهی هم بورسیه بده (که نمیده)، بعد که برای ویزای تحصیلی تشریف می برید سفارت، افیسر سفارت ببینه مدرک زبان ندارید درجا ریجکت می کنه درخواست ویزاتون رو

اون بورسیه تحصیلی رو به کسی میدن که رزومه لازم رو داشته باشه. مدرک زبان یکی از اصلی ترین بخشای رزومه ...

شما مطمئنید؟این پروسه رو طی کردید؟راهی نداره یعنی؟میتونم فرانسه یا ترکی بگیرم؟

شما مطمئنید؟این پروسه رو طی کردید؟راهی نداره یعنی؟میتونم فرانسه یا ترکی بگیرم؟

بله این پروسه رو طی کردم

تافل یا ایلتس (مدرک انگلیسی) که صد در صد باید بگیرید

بسته به اون دانشگاه، مقطع مورد نظر و کشور مورد نظر، بله شاید لازم باشه مدرک زبان اون کشور رو هم ارائه بدید

ولی انگلیسی صد در صده

بله این پروسه رو طی کردم تافل یا ایلتس (مدرک انگلیسی) که صد در صد باید بگیرید بسته به اون دانشگاه، ...

آخه چندتا موسسه مهاجرتی سوال کردم گفتن میشه بدون مدرک زبان هم مهاجرت یا بورسیه شد