سلام دوستان کسی هست تافل یا آیلتس داشته باشه؟من قصد اپلای دارم برای دو سال دیگه که ارشدم تموم شد ولی تازه فهمیدم باید تافل داشته باشم یعنی من که بلد نیستم نمیتونم برم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امکان نداره بدون مدرک زبان نه بهتون بورسیه میدن و نه ویزای تحصیلی. صفر درصد.
هر چقدرم درستون خوب باشه
برای مهاجرت حتی با فول فاند بالاخره باید یه خرجایی رو از جیب بکنید. پول مدرک زبان، ترجمه مدارک، پول وقت سفارت برای ویزا، پول بلیط هواپیما، پول یک الی ۲ ماه اول زندگی در کشور مقصد
I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بله درسته ولی مگه دانشگاه مقصد بورس تحصیلی و محل اقامت نمیده؟
اون بورسیه تحصیلی رو به کسی میدن که رزومه لازم رو داشته باشه. مدرک زبان یکی از اصلی ترین بخشای رزومه اس. هیچی جاشو نمی گیره. مدرک نداشته باشید هیچ دانشگاهی بهتون بورسیه نمیده. حتیییی اگر بر فرض محال دانشگاهی هم بورسیه بده (که نمیده)، بعد که برای ویزای تحصیلی تشریف می برید سفارت، افیسر سفارت ببینه مدرک زبان ندارید درجا ریجکت می کنه درخواست ویزاتون رو
I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!