2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 194 پست
من ۱۲ سال که آرزو بچه دارم  همه کاری کردم  دیگه دو سال نرفتم دکتر

عزیززززززززم کاملا حالتو درک میکنم انشاالله همونجور که معجزه اشو به شما نشون داده به همه بچه های منتظر نشونش منم در کنارشون چقدر خوشحال شدم براتتتتتتتت،😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩 انشاالله بغل بگیریش،😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دروغ نگو خداروشکر خیلی خوشحال شدم

اره خیلی لحظه قشنگی بود خداروشکر 

خدا دلمو شاد کرد دل همه رو شاد کنه 🙏🙏🙏🙏🙏😍

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
عزیززززززززم کاملا حالتو درک میکنم انشاالله همونجور که معجزه اشو به شما نشون داده به همه بچه های منت ...

انشاالله همه معجزه خدارو تو زندگی ببینن 🙏🙏🙏😍😍😍

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
مبارکت باشه عزیرم  ان شاءالله که سالم باشه و با دل خوش بغلش بگیری واسه همه منتظرا هم دعا کن&nb ...

انشاالله که خدا دل همه منتظرا رو بزودی شاد کنه 🙏😍🙏😍

چقد خوب
خدا امسال انگار برا همه خواسته
کلی از مامانای سایت ک. کلی سال منتظر بودن امسال خدا براشون خواست و. مامان شدن
الهی خدا ب دل منم یه نگاهی بکنه

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
عزیزم الهی شکر انشاالله که صحیح و سالم بیاد بغلت.چقدر تاپیکت حس و حال خوب داره .آفرین به همسرت که او ...

همسرم هیچوقت ناراحتم نکرد واسه بچه 

همش میگفت خدا بزرگه 

با اینکه خودش هیچ مشکلی نداشت 

من همیشه دعا میکردم میگفتم خدایا رحمی به دل این مرد بکن که اینقدر صبوره 

گفتم بخاطر اون بهم بچه بده 😭

خدایا شکرت 

بعد اونم همیشه دعا میکرد من بچه دار بشم از تنهایی در بیام 

اخه خانوادم پیشم نیستن 

شوهرمم شغلش جوریه هفته ای یکی دوشب خونس 

همه عمرم تو تنهایی رفت

چقد خوب خدا امسال انگار برا همه خواسته کلی از مامانای سایت ک. کلی سال منتظر بودن امسال خدا براشون خو ...

خداروشکر 🙏🙏 خدا صد درصد به دلت نگاه میکنه 

فقط صبر کن 

به موقعش درست میکنه برا همه

همسرم هیچوقت ناراحتم نکرد واسه بچه  همش میگفت خدا بزرگه  با اینکه خودش هیچ مشکلی نداشت&n ...

خدا برای هم نگه تون داره انشاالله.خداروشکررررر

تاپیکت پراز از انرژی خوبه ادم حالش عوض میشه  ❤❤❤❤

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
خدا برای هم نگه تون داره انشاالله.خداروشکررررر تاپیکت پراز از انرژی خوبه ادم حالش عوض میشه  ❤❤ ...

فدات بشم عزیزم همچنین شما😍❤️🙏

من معجزه ای باردار شدم  مطمئن باش خدا دلتو بزودی شاد میکنه

سلام دوست عزیزم من شانسی اومدم اومدم و اومدم یه دفه به تاپیک تو تو چندسال پیش رسیدم وتیکر بارداریت رو دیدم اومدم پیجت وپستاتو دیدم ورسیدم به اینجا

وای نمیدونی بخدا بقرآن چقدر برات خوشحالم خداروشکر عزیزم آره واقعامعجزه خدا بوده شک نکن منوخیلی دعام کن من ۳بارسقط کردم اسفند۱۴۰۰ لترزول کلومیفن اچ سی زدم وفکرمیکردم فروردین دیگه باردارمیشم وقتی موعدم شد وبی بی منفی شد دلم شکست و بعد۲۵ روزتاخیر پری شدم ودیگه دارو نخوردم الانم تاخیر دارم ۳روز.اما هیچ علائمی از پری و بارداری ندارم فقط منتظر معجزه الهی ام خیلی دلشکسته م عزیزم من ۹۴ ازدواج کردم همدوره من الان ۲تا دسته گل داره ولی من ۳بارسقط کردم خیلی مراقب خودت باش خیلی.الهی بحق ۵تن صحیح وسالم بغلش بگیری.😘 شرمنده لطفا برای دوستان و آینده تاریخ مثبت شدن بی بی چکت رو به روز وماه وسال بنویس برای دوستانیکه تاپیکهای سالهای قبل رو میخونن میبینن که کی مامان شدی یادگاری میمونه برای همیشه وحس خوبیه من به هرکس تاریخ نزده گفتم وخیلیها لطف کردن وتاریخ مثبت شدن بی بی چکش رو زده.بازم ممنون ببخش طولانی شد⚘️😘

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم 
سلام دوست عزیزم من شانسی اومدم اومدم و اومدم یه دفه به تاپیک تو تو چندسال پیش رسیدم وتیکر بارداریت ر ...

سلام عزیز دلم قربونت برم مهربون 

خدا دل منو با معجزه شاد کرد شما هم شاد میکنه 

من سال ۸۹ ازدواج کردم الان باید دو سه تا داشته باشم ولی قسمتم نشد 

مطمئن باش خدا دلتو‌شاد میکنه تسلیم شو بسپار به خودش استرس کم کن 

واسه سقط جنین هم من چند نفرو میشناسم که همینجوری بودن دکتر عوض کردن هر روز تو دوران بارداری امپول زدن تا بچه رو نگه داشتن 

بعد از بچه اول دو سه تا هم گیرشون اومد 

برو مرکز سقط مکرر ابن سینا تهران 

ولی هزینش زیاده بیمارستان خصوصیه 

راستی عزیز کجا تاریخ مثبت شدن بی بی چک رو بنویسم ؟؟؟؟ نمیدونم کجاس تو هم نی نی سایت؟ 

[QUOTE=250287125]سلام عزیزم‌تویمی‌از تایپیکات‌خوندم‌ک‌انتقال انجام‌دادی میشه تجربیاتتو‌در اختیار منم‌بذاری اطفا[/QUOTE

سلام عزیزم من دوسال پیش انجام دادم 

بعد تخمککشی دو روز بعدش انتقال دادم بعدم استراحت کردم و همش درازکش بودم ولی خب حامله نشدم