2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 194 پست
وای عزیزم چقدربرات خوشحال شدم.حالا چی شد انقدر زود بی بی زدی؟

والا چون پریودم منظم نیست با امپول یا قرص پریود میشم بعد دیدم رحمم تیر میکشه و سینه هام بزرگ شده تیر میکشه 

گفتم که الان موقع پریودم نیست ، تخمکگذاریمم نیست 

یه بی بی چک بزنم 

شانسی زدم اخه یه دونه بی بی چک خونه داشتم 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩خدارو شکر عزیزم مبارک باشه اگر داروی خاصی مصرف نکردی به امید خدا صددر صد ب ...

اره هم باردارم هم هفته ی پیش رفتم سونو صدا قلبشو شنیدم خدایا شکرت 🙏🙏🙏😍

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خوشحالی شوهرت بغض کرد یا نمیخاستین

بعد ۱۲ سال گیرم اومد اونم طبیعی 

۲ سال دکتر نرفتم 

این همه دوا و درمون بی فایده 

یهو باردار شدم 

خودم تا ۳ روز گریه کردم 

هر کی منو میشناخت گریه کرد فهمید 

شوهرمم همون موقع بی بی چک و دید بغض کرد 

من شوهرم پسر یه دونس 

۱۲ سال همه ناراحتمون بودن دو تا خانواده ها 

معلومه که از خوشحالی.۱۲ ساله منتظرن.کلی دوا و درمون بی نتیجه کردن

۱۲ سال انتظار 

تازه شوهرم پسر یه دونه س 

دو خانواده چشم انتظار بودن 

هر کی فهمید باردارم گریه کرد 

راستی استارتر جان مبارک باشه عزیزم ۱۲ سال خیلی سخته... ان شاالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت.

انشاالله عزیزم خیلی ممنونم مهربون 😍😍🙏🌹

نگرانش نکن عزیزم برای خیلیا یه هفته قبل پری نشون میده.خیلیا هم یه هفته بعدش

رفتم سونو صدا قلبشو شنیدم هفته پیش 

یک هفته زودتر نشون داد چون بعد پاک شدن از پری 

تخمکگذاری داشتم دقیقا روز ۸ پری حامله شدم 

اخی ۱۲ سال باید کل محلرو شیرینی بدین

شیرینی خریدیم رفتیم خونه خانواده شوهرم 

از خوشحالی همه گریه کردن 

اخه شوهرم پسر یه دونس 

۱۲ سال همه ناراحت بودن و غصه میخوردن 

رفتم سونو صدا قلبشو شنیدم هفته پیش  یک هفته زودتر نشون داد چون بعد پاک شدن از پری  تخمکگ ...

عزیزم الهی شکر انشاالله که صحیح و سالم بیاد بغلت.چقدر تاپیکت حس و حال خوب داره .آفرین به همسرت که اونقدر مردونه پات وایساد.خدا جواب صبرتون رو داد.انشاالله خونه تون پر بشه از صدای خنده ی نی نی. امیدوارم زیر سایه ی شما و پدرش بزرگ بشه و عاقبت بخیر...تو تاپیکات تگم کن خیلی برات خوشحالم.امیدوارم هر کسی که منتظره خدا به زودی صاحب اولادش کنه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

اتقاقا میخاستم بگم اگه بی بی چک زودتر از موعد نشون داده بخاطر این بوده که لقاحت زود شکل گرفته

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
هم پلیکیستیک هستم  پریودم نا منظم  ۱۰ سال پیش حاملگی خارج رحم داشتم لولمو از دست دادم&nb ...

مبارکت باشه عزیرم 

ان شاءالله که سالم باشه و با دل خوش بغلش بگیری واسه همه منتظرا هم دعا کن 

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستین 😢😔😔