2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 194 پست
اول اینکه خیلی خیلی مبارکه بعد اشتباه نمیکنی عزیزم ۲۴ سیکل خیلی زوده برای اینقدر پررنگ بودن حتی اگ ...

نه عزیزم ۳۰ اردیبهشت پریود شدم 

۲۴ خرداد بی بی چکم این بود 

من همیشه تاریخ پریودمو یادداشت میکنم 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بخاطر علائم بی بی زدی  شاید ۲۴ روز بعد از پریودیته حواست نیست

نه بابا خیالت راحت 

من پلی کیستیم 

چون همیشه امپول میزنم پریود بشم 

تاریخ پریودمو مینویسم 

که ۳۰ روز گذشت امپول بزنم

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401

بخاطر درد رحم و سینه بی بی زدم چون تا امپول نزنم پریود نمیشم 

بعد دیدم این دردا زوده واسه من که پریود نمیشم اصلا 

موقع تخمکگذاری هم نیست که دل درد دارم 

همینجور شانسی بی بی زدم 

بخاطر درد رحم و سینه بی بی زدم چون تا امپول نزنم پریود نمیشم  بعد دیدم این دردا زوده واسه من ک ...

مبارکه گلم انشالله بچتو سالم بغل بگیری 

شاید دوقلو باشه

حتما سونو رفتی بهمون خبر بده

ببین روز ۸ پریودم تخمکگذاری داشتم چون تو همون پریودی دیدم ترشح کشی و شفاف ازم میاد 

بعد بلافاصله پاک شدم نزدیکی داشتم 

که گرفته بوده یعنی ۸ پریود حامله شدم واسه همین بی بی چکم زود خط انداخته

مبارکه گلم انشالله بچتو سالم بغل بگیری  شاید دوقلو باشه حتما سونو رفتی بهمون خبر بده

رفتم سونو هفته پیش یه قل بود 

قربونت برم انشاالله روزی همه منتظرا 😍😍🙏🙏

اها پس واسه همینه😍😍

اره لقاح زود انجام شده 

دکتر ۲۵ پریودم که رفتم 

گفت ۳ هفته و ۵ روزته

من ۱۲ سال که آرزو بچه دارم  همه کاری کردم  دیگه دو سال نرفتم دکتر

وای تورو خدا برا منم دعا کن 

منم ۶ ساله اقدامم 

انشالله سالم بغل بگیری نی نی رو

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀