2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 194 پست
انشاالله هم چنین  سونوگرافی رفتی

والا هنوز نرفتم 

سونو واژینال نوشت .میترسم بدم 

یه بلایی سرم بیاد 

کاش سونو شکمی مینوشت

واژینال یکم دردم داره

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
والا هنوز نرفتم  سونو واژینال نوشت .میترسم بدم  یه بلایی سرم بیاد  کاش سونو شکمی م ...

ن گلم درد نداره 

بعد چون کوچیکه جنین از روی سونوی شکمی معلوم نمیشه 

پس صبر کن ۶ هفته برو انشاالله قلبشم بشنوی

خدایا شکرت 👶🏻🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن گلم درد نداره  بعد چون کوچیکه جنین از روی سونوی شکمی معلوم نمیشه  پس صبر کن ۶ هفته برو ...

مرسی عزیزم‌ انشاالله🙏🙏😍

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
والا هنوز نرفتم  سونو واژینال نوشت .میترسم بدم  یه بلایی سرم بیاد  کاش سونو شکمی م ...

برو عزیزم‌چون سابقه خارج رحمی داشتی برو حتما ،نرفتی هم‌حواست به علائم باشه ان شاءالله که همه چیز خوب پیش بره

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

تاپیکتون رو دیدم خیلی خیلی خوشحال شدم اصلا روحیه ام عوض شد.... الهی شکر ... آن شاالله به سلامتی بچه تون رو بغل بگیرید عزیزم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
تاپیکتون رو دیدم خیلی خیلی خوشحال شدم اصلا روحیه ام عوض شد.... الهی شکر ... آن شاالله به سلامتی بچه ...

ممنونم عزیزم انشاالله 

خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه😍🙏🙏🙏

برای منم دعا کنید گلم

انشاالله خدا دلتو شاد کنه بزودی و از این تاپیکا بزاری حال دل ما هم عوض بشه با خوشحالیت😍🙏🌹

برو عزیزم‌چون سابقه خارج رحمی داشتی برو حتما ،نرفتی هم‌حواست به علائم باشه ان شاءالله که همه چیز خوب ...

والا نرفتم ولی حواسم به علائم هست

انشاالله خدا دلتو شاد کنه بزودی و از این تاپیکا بزاری حال دل ما هم عوض بشه با خوشحالیت😍🙏🌹

خدا از دهنت بشنوه، ناامیدم بودم یهو چشمم به تاپیک شما خورد امیدوار شدم ، خدا خیرت بده، به سلامتی جیگر گوشه آن در آغوش بگیری 😍

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
مبارکه گلممممم واسه منم دعا کن بی بی چکم واقعا مثبت باشه هاله داره شک دارم

انشاالله مثبته🙏🙏😍🌹

خدا از دهنت بشنوه، ناامیدم بودم یهو چشمم به تاپیک شما خورد امیدوار شدم ، خدا خیرت بده، به سلامتی جیگ ...

قربونت عزیزم انشاالله 🙏🙏🌹