2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 194 پست
عزیزم مبارکت باش گلم  ی لوله ک داشتی؟ عکس رنگی داده بودی باز بود؟

مرسی عزیزم 

اره دو بار عکس رنگی گرفتم از لوله باز بود 

ولی باز دکتر برام سونو واژینال نوشته که 

بعد ده سال که از حاملگی خارج رحمم گذشته 

باز خارج رحم باردار نشده باشم 

گفت احتمالش هست 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
اها منم باید برم دکتر دارو بده بهم فعلا شرایط جور نشده هعی خدااا منم دو تا اجیام تنبلی داشتن یکیش با ...

انشاالله به حق فاطمه زهرا خواهرت بزودی باردار بشه🙏🙏🙏

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما حتما بارداری منم دیروز سرنوشتم همین بود امروز رفتم ازمایش دادم فردا برم جوابشو بگیرم

شما باردار بودی عزیزم؟؟

مرسی عزیزم  اره دو بار عکس رنگی گرفتم از لوله باز بود  ولی باز دکتر برام سونو واژینال نو ...

خدانکنه گلم انشاالله ک بارداریت سالمه ب منم دعاکن از آخرای امسال میخام باردارشم 

ی بار حاملگی خارج رحم داشتم سال ۹۸ لوله راستم ک موند 

ی بار سال ۹۹ لوله چپمو برداشتن 

از اون موقع بچه نخاستیم 

دعام کن فقط

خدایا شکرت 👶🏻🩷

خدانکنه گلم انشاالله ک بارداریت سالمه ب منم دعاکن از آخرای امسال میخام باردارشم  ی بار حاملگی ...

انشاالله اینبار یه حاملگی درست حسابی داری نی نی هم بغلت میگیری😍🙏🙏🙏🙏

بچه ها سلام 

من این ماه روز ۱۲ سیکلم دو تا فولی ۱۸ داشتم همون روز دو تا آمپول اچ سی جی زدم و اقدام داشتم ولی الان از دیروز که میشه ۱۵ و ۱۶ سیکلم دل درد دارم و ترشح یعنی تخمک گذاریم دیرتر انجام شده یا از علائم بارداری میتونه باشه ؟ چون شنیدم تا ۳۶ ساعت بعد آمپول فولی آزاد میشه 

بچه ها سلام  من این ماه روز ۱۲ سیکلم دو تا فولی ۱۸ داشتم همون روز دو تا آمپول اچ سی جی زدم و ا ...

تخمک گذاریته 

چون دل درد لانه گزینی ۶ تا ۱۲ روز بعد تخمکگذاریه

تخمک گذاریته  چون دل درد لانه گزینی ۶ تا ۱۲ روز بعد تخمکگذاریه

واقعا آخه دکترم گفت همون شب و بعد بعدش آزاد میشه تو نتم که نگاه کردم نوشته بود نهایتا ۳۶ ساعت بعد تزریق آزاد میشه تخمک 

ولی دردای من از روز ۱۵ سیکل شروع شده حس میکنم زیر دلمم انگار ورم کرده و پاهامم گز گز میکنه 

بخاطر آمپول هورمونیه 

منم اینجوری میشدم 

اون قدیما که امپول میزذم

به سلامتی باشه منکه امروز لکه بینی داشتم

نترس طبیعیه 

خیلیا لکه بینی دارن 

خوب میشی