فاچو مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 400 عنوان جوجه کوتوله برزیلی بدوییین کمک 530 بازدید | 9 پست سلام ببخشید من تازه جوجه هاش بدنیا اومدن کسی اطلاعی داره بگه باید چجوری مراقبشون بود 1401/03/25 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاچو مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 400 مگه مادر پدر ندارن دارن ولی نباید خودم بهشون چیزی بدم یا جداشون کنم یا سرلاک بدم
ملودی۶۴ عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8670 فعلا که اصلا جدا نکن اگه بعدا به جوجه ای غذا ندادن برو با یه دامپزشک یا پرنده فروش مشورت کن بهت سرلاک میده مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
فاچو مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 400 فعلا که اصلا جدا نکن اگه بعدا به جوجه ای غذا ندادن برو با یه دامپزشک یا پرنده فروش مشورت کن بهت سرلا ... از کجا بفهمن نمیدن شاید از گشنگی بمیرن
Pocoyo1 عضویت: 1391/01/24 تعداد پست: 7343 دارن ولی نباید خودم بهشون چیزی بدم یا جداشون کنم یا سرلاک بدم نه دیگه تو باید الان به مادر پدرش کاهو جعفری و کلا سبسیجات و میوه های تمیز شیته چون الان بیشتر باید اب بدن و بعدم اجیل اینا قبل قبل بدی اونا بهشون بدن اگر ندادن بعد با دامپزشک بگو خودش میگه چه سرلاکی
ملودی۶۴ عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8670 از کجا بفهمن نمیدن شاید از گشنگی بمیرن باید زیر نظر داشته باشیاصولا اگه ببینن جوجه ای ضعیفه خودشون تردش میکنن یا از لونه میندازن بیرون ولی الان روزهای اوله غذا دادن بهشون خیلی سخته ممکنه خفه بشن بهتره غذای مقوی و کامل تو قفس باشه دمای هوا هم تنظیم باشه تا خودشون به بچه ها رسیدگی کنن مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
Pocoyo1 عضویت: 1391/01/24 تعداد پست: 7343 حتما دستاتو بشور موقع غذا دادن باید تمیز باشه بچه ها زود ویروس میگیرن یه سرنگ کوچیکم اماده کن غذا بچه پرنده ها هم بگیر کلا بری داروخانشون راهنمایی میکنن که اگه غذا ندادن خودت شروع کنی
فاچو مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 400 باید زیر نظر داشته باشی اصولا اگه ببینن جوجه ای ضعیفه خودشون تردش میکنن یا از لونه میندازن بیرون ول ... اگ بخوام قفسشو تمیز کنم دست ب بچه هاش بزنم موردی داره
ملودی۶۴ عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8670 اگ بخوام قفسشو تمیز کنم دست ب بچه هاش بزنم موردی داره بله عزیزم فعلا اینکارو نکننه جاشون رو عوض کن و نه محل رو اگر زیرشون خیلی کثیفه فقط سینی رو در بیار و تمیز کن مرا هزار امید است و هر هزار تویی...