2777
2789
عنوان

قانون جذب🧲

382 بازدید | 34 پست

سلام دوستااااان شب خوش.

دوستان کسی اینجا تونسته با قانون جذب عشقشو بیشتر عاشق خودش بکنه و رابطه سرد شدشو گلستان کنه😍؟

بیاید از تجربیاتتون بگید

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
بله من

عزیزززم چقدر خوشحال شدم برات😍

ایشالله هرروز رابطتون عاشقانه تر از روز قبل بشه.

بهم میگی چیکار میکردی عزیزم؟ و سردی رابططتون در چه حد بود؟

میخوام انگیزه و امیدم بیشتر شه🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزززم چقدر خوشحال شدم برات😍 ایشالله هرروز رابطتون عاشقانه تر از روز قبل بشه. بهم میگی چیکار میک ...

مرسی عزیزدلم .‌..من هر روز تو دفاری یاد داشت میکردم و می‌نویسم که خدایا شکرت که علاقه بین ما بیشتر شده ....که به من وفاداره ..عاشقامه .....و همینطورم شد ....البته رو خودم و رفتارام کار کردم ...تصویر سازی میکردم و رابطمون تو بهترین شکل می‌دیدم و بعد تصویر سازی خواستمو رها میکردم و بهش نمیچسبیدم

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
مرسی عزیزدلم .‌..من هر روز تو دفاری یاد داشت میکردم و می‌نویسم که خدایا شکرت که علاقه بین ما بیشتر ش ...

مرسی عزیز دلم منم این تکنیکارو پیاده میکردم تقربا به اکثرشون ب لطف خدا رسیدم الان خواستم اینه  ک دوباره مثل روزای اول رابطمون عاشقانه و سرشار از آرامش بشه، پس یعنی شمام مثل من ی تایمی سردی افتاده بود؟

پس ممکنه ک درست بشه اره😍؟

مرسی عزیز دلم منم این تکنیکارو پیاده میکردم تقربا به اکثرشون ب لطف خدا رسیدم الان خواستم اینه   ...

بله که درست میشه ..بله واسه منم سرد شده بود ....خداروشکر الان خوبیم ..و احساس میکنم که داریم به ازدواج نزدیک میشیم ،🥰واسم دعا کن که زودتر بشه

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
بله که درست میشه ..بله واسه منم سرد شده بود ....خداروشکر الان خوبیم ..و احساس میکنم که داریم به ازدو ...

عزیزززز دلم😍ایشالله ب زودی عروسیتون عزیز دلم،چشم حتما برات انرژی مثبت میفرستم ک بزودی زود مال هم بشید و ازدواج کنید و خوشبختترین بشید👰🏼🤵🏼.

توام برام دعا کن رابطم دوباره بشه مثل اوایل و باهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم درکنارهم🤭🥰 

عزیزززز دلم😍ایشالله ب زودی عروسیتون عزیز دلم،چشم حتما برات انرژی مثبت میفرستم ک بزودی زود مال هم بش ...

انشالله میشه ..فقط یادت نره عزت نفستو حفظ کن ...وقتی باوقار تر باشین بیشتر جذب میشه

چشم عزیزم مرسی از توصیت👌🏻

الان در ارتباطین

الان در ارتباطین

بله عزیزم کات شده بود ولی درحالیکه ک تکنیکارو انجام میدادم و یه وقتایی ناامید میشدم ب این زودی برنمیگرده خداروشکر سر سه ماه برگشتیم. اثرات این دوریه سه ماهه هم میتونه باشه بی حوصلگیا.دارم رو خودم هم کار میکنم ک اخلاقایی ک میدونم اشتباهه رو درست کنم.

بله عزیزم کات شده بود ولی درحالیکه ک تکنیکارو انجام میدادم و یه وقتایی ناامید میشدم ب این زودی برنمی ...

اره آفرین ...حرف از ازدواج میزنه؟

اره آفرین ...حرف از ازدواج میزنه؟

قبل ازاینکه من این مشکل رو بوجود بیارم و رابطمون کم کم به سمت کات بره اره حرف میزد،و دوست داشت اگر بشه رابطمون ابدی بشه ولی الان خیر.

من توجهیی ب این اتفاقا منفی و حرفا ندارم تمام تمرکزمو میزارم رو اینکه میشه یه روزی میشه‌.

خیلی خوب یادمه ک ب خدا میگفتم اگر برگردیم یعنی معجزتو به چشم دیدم و همینطور هم شد و معجزشو دیدم.

پس هنوزم امیددارم ک وقتی چیزی ک برام غیرممکن بود تقریبا عملی شد،پس میشه ک دوباره عین روزای اول بشیم

قبل ازاینکه من این مشکل رو بوجود بیارم و رابطمون کم کم به سمت کات بره اره حرف میزد،و دوست داشت اگر ب ...

حتما میشه ...اما رفتاری غلط کنار بزار ....

حتما میشه ...اما رفتاری غلط کنار بزار ....

اره دقیقا دارم همینکار رو انجام میدم👌🏻 انگار بالغ تر شدم تو این سه ماه دوری