2777
2789
عنوان

قانون جذب🧲

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 34 پست
اره دقیقا دارم همینکار رو انجام میدم👌🏻 انگار بالغ تر شدم تو این سه ماه دوری

موفق باشی عزیزم ...انشالله تاپیک ازدواج زدی تگم کن

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
موفق باشی عزیزم ...انشالله تاپیک ازدواج زدی تگم کن

همچنین عزیزم،چشم حتما😍 

ایده خوبیه ایشالله خودتم عروسِ عشقت شدی تاپیک بزن بیام واست کِل بکشم♥️😅

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچنین عزیزم،چشم حتما😍  ایده خوبیه ایشالله خودتم عروسِ عشقت شدی تاپیک بزن بیام واست کِل بکشم♥ ...

چشم عزیزدلم ...انشالله به زودی هر دو خبر بهم میدیم ،😍

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
مرسی عزیزدلم .‌..من هر روز تو دفاری یاد داشت میکردم و می‌نویسم که خدایا شکرت که علاقه بین ما بیشتر ش ...

اینکه انجام بدی همه اینکارارو ولی رها نکنی یا مثلا یادش که بیفتی گریت بگیره باعث میشه نرسی به خواستت؟ من خیلی تلاش کردم ولی خیلی حساسم و نتونستم رهاکنم خواستمو یا تو طول جذبم هروقت یاد خواستم میفتادم گریم میگرفت☹ 

بهترین کار که خیلی جواب می ده تو روابط اینه که به شدت به خوبی های طرف مقابلت توجه کنی، همیشه و هر لحظه و اصلا به نکات منفیش توجه نکنی. و اینکه عاشق خودت باشی و غیر وابسته، این چند تا راهکار واقعا معجزه می کنه 

اینکه انجام بدی همه اینکارارو ولی رها نکنی یا مثلا یادش که بیفتی گریت بگیره باعث میشه نرسی به خواستت ...

سعی کن اگه یادت افتاد این یادت بیفته که همون طوری که میخوای شده ...اینکه بهم رسیدین اینکه رابطتتون بهتر شده ...رها منظور اینه که نچسبی به خواستت و نگی چرا نشد کی میشه

اینکاراروهم منتهی یاد اتفاقایی که افتاده میفتم ناخوداگاه انرژیم منفی میشه 

مذیتیشن کن

اره منم برای رابطم استفاده میکنم  خیلی بهتر شدیم

اع خداروشکر عزیز دلم😍👌🏻✨

ایشالله بهتر از الان هم میشه.

شمام ی تایمی سردی افتاده بود تو رابططتون پس؟

تکنیک خاصی انجام میدی عزیزم یا اینکه فقط مینویسی و باور داری بهش؟

بهترین کار که خیلی جواب می ده تو روابط اینه که به شدت به خوبی های طرف مقابلت توجه کنی، همیشه و هر لح ...

دقیقا👌🏻👌🏻👌🏻

اع خداروشکر عزیز دلم😍👌🏻✨ ایشالله بهتر از الان هم میشه. شمام ی تایمی سردی افتاده بود تو رابططتون ...

اره ما بخاطر یه شرایطی یه مدتی جدا بودیم 

الانم یجورای باهمیم ولی بالا پایین هنوز داریم 

ولی ایشالا بهترم میشم همین الانشم معجزه شده …

من هر روز مینویسم و رویا پردازی میکنم یجورای و تصور میکنم 

بعضی وقتا حتی تصوراتم رو تو خواب میبینم 

اره ما بخاطر یه شرایطی یه مدتی جدا بودیم  الانم یجورای باهمیم ولی بالا پایین هنوز داریم& ...

به به 👌🏻😍

میشه عزیزم میشه همونی ک میخوای.

رابطه ماهم مثل شما باید ،بالاتر ب یکی از کاربرا گفتم ب خدا میگفتم اگه برگرده معجزتو در حقم تموم کردی،و برگشت.

الانم میدونم همه چی درست میشه میشه همونی ک میخوام.

این عادیه ک گاهی ناامید بشیم چون انسانیم و سراسر از احساس ،اینکه نذاریم این ناامیدی و ناراحتی تداوم پیدا کنه و فورا جلوشو بگیریم تا مارو از مسیر خواستمون دور نکنه خیلی مهمه.

من امشب یکم غرغرو شده بودم و کمی ناامید ولی وقتی اومدم تاپیک زدم و باهاتون حرف زدم لبخند رضایت اومد رو لبام.

خلاصه ک مرررسی از وایب مثبتتون.

معجزه_اتفاق_میفته# ✨♥️ فقط کافیه باورش داشت