من ١٣روز از رابطم ميگذره يكم ترسيدم همون روز رابطه اورژانسي خوردم پنج روز بعد ي خونريزي سه چهار روزه كردم و امروز بعد ١٣روز تستبارداري هم دادم يك خط شد منفي شد باردار نيستم؟من كلا فوبيا بارداري دارم چون نامزدم😂😂😂
ي عاشق خدا ،مربي و دانش اموخته معنويت و متافيزيك،رشدفردي،خودشناسي و نويسنده❤️
اورژانسی سالی یه باره خیلی ضرر داره نخور هی. خب اینقد استرس میکشی چه لذتی از اون رابطه میبری اخه تاپیکاتو دیدم همش استرس بود. یه شیوه ی دیگه ای پیش ببر که خطر بارداری نداشته باشه تا عروسیت
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان عزيزم از روز اول همون خونريزي كه كردم ضد بارداري روكين و ميخورم كاندومم هستاااا تستم ميكنمش ك ...
آهان. بازم با این استرس نابود میکنی خودتو یعنی اونطور که پیداست خودت بعیده از این رابطه لذتی ببری همش بخاطر همسرته. به نظرم به خودت بیشتر اهمیت بده و از روش های دیگه برای رابطه استفاده کن تا عروسی کنین
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
دقيقا فقط بخاطر اون 😢صبر نداشت و نداره خودش ميگه من مراقبم تو الكي ميترسي بهترين مارك كاندوم گرفتيم ...
اون تا وقتی زن نباشه نمیتونه درک کنه این استرس رو. کاملا طبیعیه