2777
2789
عنوان

مامانا کمک ادرار. سوختگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 37 پست
بعدم سعی کن ببری تو وان یکم بازی کنه اب خیلی بهتر میکنه. بعدم پوشک نکن یکم،بخوابونش تو خواب باز بذار ...

هرروز میبرم خالم گفت نبر پوستش بیشتر خشک میشه نمیدونم والا

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دو سالشه از پوشک بگیرش  باز بزار بمونه  تند تند ببرش دستشویی  اینجوری هم خوب می ...

عزیزم هفته پیش روز اول که از پوشک گرفتم از اون ویروس اسهالی گرفت مجبورشدم ببندمش بعد که بهترشد اومدم شهرستان اینجا خونه مردم نمیشه که برگردم حتما میگیرم

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
خب پوشاک نزن بزار خوب شه یکم 

ممیگم مهمونم شهرستان چند روز باید بمونم نمیشه خونه مردم

عزیزم حتما بذار توتشت یاوان حموم باآب ولرم بشینه بازی کنه بعد یه پماد هست اسمش رویادم رفته بذار ببینم اگه پیدا کردم برات میفرستم اون خیلی خوبا کالاندولا نیست اون خیلی موثره بعد دفعات بعد سعی کن شده باهمون روغن نباتی پاهاش روچرب کنی من میترسیدم روغتپن جامد بزنم ولی جالب بود اون بهتراز بقیه ی کرم ها بود البته این پماده که عالیه وسریع جواب میده فقط اسمش رویادم رفته برم ببینم تویخچال دارم ازش

نه حتما ببرش.بذار بازی کنه تو اب،بیرونم اومدی پماد بزن و شورت اموزشی پاش کن بجای پوشک و هروقت دستشوی ...

بدبختی شورت آموزشی خریدم میترسه ازش جیغ میزنه میگه نه نه بیبی بده ینی مای بیبی بده

عزیزم حتما بذار توتشت یاوان حموم باآب ولرم بشینه بازی کنه بعد یه پماد هست اسمش رویادم رفته بذار ببین ...

توروخدا پیداکردی بهم بگو خیر ببینی اعصابم بهم ریخته

ببرمتخصص شاید یچی دیگه باشه

اینجا شهرستان کوچیکه متخصص پیدا نمیشه شوهرمم نیست

[QUOTE=241049199]پماد محافظ پوشک ی لایه زخیم بزن، زود خوب میشه[/QUOTE

ااسمش همینه

از داروخانه پماد دیپروکل بگیر سه سوته خوب میشه

همه داروخانه ها دارن بنظرت

کره پاستوریزه یا حیوانی

پاستوریزه زدم.سریع خوب شدم.روغن جامد نباتی اگه داری هم عالیه

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀