2777
2789
عنوان

مامانا کمک ادرار. سوختگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 37 پست
پاستوریزه زدم.سریع خوب شدم.روغن جامد نباتی اگه داری هم عالیه

ممنون عزیزم انشالله خدا حاجت دل مهربونت رو بده

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه داروخانه ها دارن بنظرت

اره فکر کنم ده تومنه، دختر خواهرشوهرم چنان سوخته بود که هیچی افاقه نکرد اخر سر یه متخصص اینو نوشت خوب شد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
[QUOTE=241049199]پماد محافظ پوشک ی لایه زخیم بزن، زود خوب میشه[/QUOTE ااسمش همینه

پماد محافظ پوشک ایروکس، خیلی خوبه دیگه جیش و اینا کنه نمیسوزه بدتر بشه خوب میشه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

عزیزم اسم پمادش تریامسینولون ان ان هستش عالیه فقط دایمی استفاده نکن چون کورتن داره نباید پوست عادت کنه بعد چندروز همون روغن جامد بزن منم پوست پسرم سفیدوحساس بود سریع میسوخت یه سری یه مطلب خوندم که طرف بعد از عمل قسمت انتهایی روده ی بزرگ بچه ش به تجویز دکتر روغن نباتی زده که پوست بچه نسوزه باادرار ومدفوع اولش ترسیدم امتحان کنم ولی بعد دیدم چقدر خوبه البته روغن حیوانی که طبیعتا بهتره ولی خب من نداشتم اون موقع

عزیزم اسم پمادش تریامسینولون ان ان هستش عالیه فقط دایمی استفاده نکن چون کورتن داره نباید پوست عادت ک ...

ممنون ازت عزیزم آخر بردمش دکتر همین پماد ان ان رو داد گفت اولش بزن بعد یکم که گذشت پماد  آد رو ضخیم برن روش خداروشکر خیلی بهتره خدا خیرت بده

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
پماد محافظ پوشک ایروکس، خیلی خوبه دیگه جیش و اینا کنه نمیسوزه بدتر بشه خوب میشه.

ممنونن عزیزم🌹🌹🌹

اره فکر کنم ده تومنه، دختر خواهرشوهرم چنان سوخته بود که هیچی افاقه نکرد اخر سر یه متخصص اینو نوشت خو ...

مرسی عزیزم ازت مهربونم🌹