2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5602 بازدید | 92 پست
اتفاقا زنداداشمم دوس دارم😁دوس ندارم حرصش در بیاد اون فقط یکم رو لباس حساسه شلوارک کوتاه بپوشم 😳این ...

پس چرا من از الان دلم می خواد موهای زنداداشمو بکنم؟😂

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه من اصلا محبتم فرق داره محکم بغلش میکنم اون داد میزنه هی منو از دور خودش باز کنه🤣🤣

🤣🤣🤣وای خدا

من یه سری هی بوسش کردم هی بوسش کردم آخر داد زد گفت بسه دیگه بوس نکن اه اه گفتم دیگه نیای بگی بوس بده ها! گفت نه نمیگم منم تا یه هفته بوسش نکردم اومده بود التماسم میکرد🤣هی میگفت فقط یکی آخرم انقد قلقلکم داد انقد جیغ زدم هیچکس نبود کمکم کنه آخرم گازش زدم ولم کرد😂دیگه از اون به بعد نمیتونست بگه بوسم نکن

🤣🤣🤣وای خدا من یه سری هی بوسش کردم هی بوسش کردم آخر داد زد گفت بسه دیگه بوس نکن اه اه گفتم دیگه ن ...

نبابا این بیچاره بوس نمیخواد من بوس بارونش میکنم مقاومت کنه منم گاز میگیرم🤣🤣😌

نبابا این بیچاره بوس نمیخواد من بوس بارونش میکنم مقاومت کنه منم گاز میگیرم🤣🤣😌

بهش بگو ایش ایش دلتم بخواد من مقاومت کنه میزنم😂😂میگم از اون سیبیلات خجالت بکش حالا الان دو تا بچه داره با بچه ها درگیرم🤣دیگه یکم خلاص شده از دستم پسرش کوچولو بود داداشم میگفت به بابا بوس بده میگفت من فقط به عمه بوس میدم😍😂از وقتی جوجه دار شدن دیگه حساب بوس های دریافتی از دستم در رفته🥰

من با داداشم خیلی راحت بودم اما اخرش بهم ت..... کرد

واقعا؟

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
واقعا؟

اره.. من متولد76 

داداشم 70 

بهم ت. ج. ا. ز. کرد بعد دوماه به بابام گفتم فقط قهر کرد باهاش یک سال الان اشتی و هم رو میبنیم... جفتمون ازدواج کردیم 😭میبنمش عذاب میکشم نجس رو 

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
بهش بگو ایش ایش دلتم بخواد من مقاومت کنه میزنم😂😂میگم از اون سیبیلات خجالت بکش حالا الان دو تا بچه ...

بابا و مادرت واکنش نمیدادند؟ البته خواهر بزرگه من راحته باهاش ولی من ازش کوچکترم زیاد حرمت داریم  

بابا و مادرت واکنش نمیدادند؟ البته خواهر بزرگه من راحته باهاش ولی من ازش کوچکترم زیاد حرمت داریم &nb ...

کشتی که می‌گرفتیم من جیغ میزدم مامانم داداشمو دعوا میکرد😂میخواست سر و صدا نکنیم وگرنه کاریمون ندارن حرمت داشتنم بد نیست هر کس یه جوره دیگه دوست صمیمی منم با داداشش خیلی کم بوس و بغل دارن میشه گفت اصلا ندارن