2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5602 بازدید | 92 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زنداداشمم حساس نیست 🤷‍♀️ بنظرمون طبیعیه با برادرمون شوخی نکنیم با کی شوخی کنیم؟هنوزم چک و چک کار ...

دقیقا من خیلی با برادر کوچیکم شوخی دارم 

اصلا زنداداش کی هست بابا اول داداش ما بود بعد شوهر اونا شد😂

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!
خب اره ولی طبیعی نیست 

مطمعنی؟😐😐😐

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
حالا من میرم داداشمو میچلونم بغل میکنم بنده خدا از دستم فرار میکنه میگه وقتی نزدیکم میای میترسم😂😂 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
اهوم ولی خیلی استرس داشتم😅

اون هنوزم بعد این همه سال ازم میترسه🤣🤣🤣یه بار میخواستم همینجور که شلوار تنشه کش شلوارشو درست کنم اول اومد جلو بعد شلوارشو سفت گرفت فرار کرد🤣 گفتم چرا گفت نه تو خطرناکی🤣🤣می‌ترسید شلوارشو درارم🤣🤣😐😐گفتم تحفه تو چه چیز دیدنی داری آخه🤣

اره متاسفانه تو خونه ما شاید خیلی حساسیت وجود داره . 

عزیزم 

روابط خواعر و برادری 

روابط خوبیه 

نذار این افکار ذهنتو مسموم کنه 

مگر در صورت دیدن موارد مشکوک

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
اون هنوزم بعد این همه سال ازم میترسه🤣🤣🤣یه بار میخواستم همینجور که شلوار تنشه کش شلوارشو درست کنم ...

خیلی باحالی😂

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
اره متاسفانه تو خونه ما شاید خیلی حساسیت وجود داره . 

من با داداشم خیلی راحت بودم اما اخرش بهم ت..... کرد

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
دقیقا من خیلی با برادر کوچیکم شوخی دارم  اصلا زنداداش کی هست بابا اول داداش ما بود بعد شوهر او ...

اتفاقا زنداداشمم دوس دارم😁دوس ندارم حرصش در بیاد اون فقط یکم رو لباس حساسه شلوارک کوتاه بپوشم 😳اینجوری میشه وگرنه با شوخی مشکل نداره