2777
2789
دیگ همینقد اضافه کردی ول کن نخور با کالری شماری خودتو برسون به ۵۵ منم رسیدم ۵۰ دیگ جیسینگ نخوردم تا ...

منم میتونم تو این ی دوره بخورم بعدش کم کم قطعش کنم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میتونم تو این ی دوره بخورم بعدش کم کم قطعش کنم ؟

باز عوارضت میاد مثل من

من فقط ۶ کیلو باهاش اضافه کردم و دیگ بعدش اصلا نخوردم 

ولی عوارضش هست واسم 🥲

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

اسی ببین اول راهی نخور دیگه من ی دوره خردم چون لاغر بودم هورمونام بهم ریخت صورتم پر موی زاید شد الان باز کلی هزینه میکنم تا لیزر کنم ،پاهام ترک ترک شد بعد قطع کردن قرصا 

بابام خیلی خورد الان قطع کرده بی اشتها شده اندازه ی بچه غذا میخوره فقط استخوناش مونده همش فکر میکنم میخواد بمیره دارم دیونه میشم ۱۰ تا دکتر بردیمش خوب نمیشه

دختر مردادم و مثل شیر جنگل فرمانروا آفریده شدم
اخه هیچ مانتویی ب تنم نمیاد واقعا خسته شدم 

صبح صبحانه رو تخم مرغ آب پز با سیب زمینی آب پز بخور غذا هایی که نشاسته دارن بیشتر بخور مثل برنج ماکارونی سیب زمینی روزی ی دونه قرص مولتی ویتامین هم بخور وزنت میره بالا من خودم همین کارو کردم

دختری از دیار آفتاب (بلوچستان عزیزم) 
منم🥲بدنم خیلی پوستش بد شده اصلا انگار طراوتشو از دست داد کلی خرج کردم و دکتر پوست رفتم 

خداروشکر روی پوست صورتم اثر نکرد زود قطع کردم ولی بابام خیلی خورد داغون شده از اشتها افتاده

دختر مردادم و مثل شیر جنگل فرمانروا آفریده شدم
بابام قرص چاقی میخورد ازین کپسولی ها بعد ترک کپسول الان معدش داغون شده اونقدر لاغر شده که میترسم نگا ...

ایناروباید متخصص داخلی ببینه و باید چنتاهم ازمایش بده ببینه کدوم ویتامینای ردنش کم شده.همسرم عمومی هس

اخه هرکاری میکنم چاق نمیشم خسته شدم اینم خودم صحبت کردم جای مطعنیع گفت کورتون نداره😥

دروغ میگن کورتون و دگزا دارن. منم مثل تو لاغربودم الان حاملم یعالمه وزن اضافه کردم الان قدر لاغربودنمومیخورم.لاغرباش ولی ساللللمممممممم

من از بی اشتهایی زیاد مجبور شدم قرص گین آپ بخورم..الان اشتهام خوبه ولی از عوارضش میترسم🤕بدون قرص تا ...

عزیزم شما گین اپ ک خوردی رو صورتتون اثر گذاشت؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂