2777
2789
اخه هرکاری میکنم چاق نمیشم خسته شدم اینم خودم صحبت کردم جای مطعنیع گفت کورتون نداره😥

دروغههه

به منم گفتن نداره عطاریه دوست بابامم بود تازه

ببین اگ خوردی دیگ با پوست زیبا و بدون جوش خداحافظی کن

من خداروشکر صورتم نریخت بهم ولی بدنم پوستش داغووون شده

اینقد ترک پوستی و جوش زدممم ک هرکاری میکنم درمان نمیشه

هورمونام وحشتناک ریخت بهم تنبلی تخمدان گرفتم و پریودم نامنظمه قشنگ از وقتی خوردم همش عفونت دارم هرکاری میکنم عفونتم خوب نمیشه بازوهام پر جوووش شد تازه داره بهتر میشه بعد سه سال

یعنی ب گوه خوردن افتادم

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دیگه همین گین آپ میخورم اشتهام زیاد شده وزنمم یکم رفت بالا

من اصلا دیگ سمت این پودر ها و قرصا نمیرم

سه ساله درگیر عوارض جیسینگم

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
دروغههه به منم گفتن نداره عطاریه دوست بابامم بود تازه ببین اگ خوردی دیگ با پوست زیبا و بدون جوش خد ...

ای بابا چقد بد ولی بهم گفت بعد غذا عرق کاسنی بخور تا جوش نزنی دیگه نمیدونم چیکار کنم اخه گرونم خریدم ۲۴۰تومن

خانم محترپ این کارارونکن شوهرم دکتره میگه هفته ای ۱۰ تامریض میاد میگن نمیدونم چیشد لبامون خشک شد ترک ...

بابام قرص چاقی میخورد ازین کپسولی ها بعد ترک کپسول الان معدش داغون شده اونقدر لاغر شده که میترسم نگاش کنم اشتهاش خیلی کمه از شوهرتون میپرسید چیکار کنم اشتهاش خوب بشه هیچی نمیخوره

دختر مردادم و مثل شیر جنگل فرمانروا آفریده شدم
ای بابا چقد بد ولی بهم گفت بعد غذا عرق کاسنی بخور تا جوش نزنی دیگه نمیدونم چیکار کنم اخه گرونم خریدم ...

دروغه بابا این جیسینگ خالص نیست ک کلییی چیز بش اضافه کردن ک اولینش کورتونه هورمونات و کبدت و همه رو میریزه بهم همین بهم ریختگی هورمون باعث جوش میشه اینقد کورتون و اینا میریزن توش کاسنی اصلا هییچ تاثیری نداره

من الان چندساله میخورم و معتاد شدم نمیتونم کنار بزارم دندونام شکسته پریودام نامنظمه بدنم که زخم بشه حالا حالا خوب نمیشه چشمم عفونت کرده و خیلی چیزای دیگه

🤕🤕اره منم میترسم ازعوارضش ولی خسته شدم اصلااا بدون قرص اشتها ندارم....

دیگ همینقد اضافه کردی ول کن نخور با کالری شماری خودتو برسون به ۵۵

منم رسیدم ۵۰ دیگ جیسینگ نخوردم تا ۵۵ خودم رفتم بالا

تا همینجاش گذر از ۴۰ سخت بود ک تو اومدی بالا دیگ نخور بقیشو خودتم میتونی

۴۵ کیلوام 

عزیزم مگه لاغر بودن عیبش چیه تازه بنظر من اندام لاغرا بهتر بعد که چاق بشی کل پوست صورت بدنت کشیده میشه بعد به محض لاغر شده پوستت عین پیر زنای صد ساله چروک میشه میفته

دختری از دیار آفتاب (بلوچستان عزیزم) 
دروغههه به منم گفتن نداره عطاریه دوست بابامم بود تازه ببین اگ خوردی دیگ با پوست زیبا و بدون جوش خد ...

منم ی مدت قرص چاقی خوردم بعد قطع کردنش کل پاهام ترک ترک شد بعد چن سال تازه ردشون داره خوب میشه

دختر مردادم و مثل شیر جنگل فرمانروا آفریده شدم
منم ی مدت قرص چاقی خوردم بعد قطع کردنش کل پاهام ترک ترک شد بعد چن سال تازه ردشون داره خوب میشه

منم🥲بدنم خیلی پوستش بد شده اصلا انگار طراوتشو از دست داد

کلی خرج کردم و دکتر پوست رفتم