2777
2789

من کار میکنم و تو بیمارستان پرستار هستم و طرحی هم هستم دوسال هست که برای کنکور سراسری ثبت نام میکنم ولی موفق نمیشم که درس بخونم واسه همین حس یی کفایتی میکنم و هم از درسم و هم از کارم زده شدم .از طرفی طرحم داره تموم میشه و میخوام طرحم رو تمدید کنم از طرفی از بچگی عشق پزشکی بودم و درضمن ۲۶ سال دارم .شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟طرح رو تمدید می‌کردید و بی خیال درس و کنکور میشدین یا مینشستید واسه کنکور میخونید ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اول یکی دو جزوه کنکور از نت دان کن بخون هم تخصصی ها هم عمومی ها ، یه چند تا تست م بزن ببین وضعیتت چطوره میتونی بخونی یا نه ، میدونی که کنکور فقط مهارت تست زنی 

چون ادم وقتی فاصله میگیره دیگه حوصله ش نمیکشه ادبیات و . . . تست و . ‌ بخونه

بعد در مورد کارت تصمیم بگیر 

نمیشه مرخصی بگیری ؟

به نظرم اول یکی دو جزوه کنکور از نت دان کن بخون هم تخصصی ها هم عمومی ها ، یه چند تا تست م بزن ببین و ...

اتفاقا جدیدا از درس لذت نمی برم چون خیلی با خستگی زیاد درس میخونم .ولی میگ اگه پشت کنکور بمونم اوضاعم بهتر میشه

اتفاقا جدیدا از درس لذت نمی برم چون خیلی با خستگی زیاد درس میخونم .ولی میگ اگه پشت کنکور بمونم اوضاع ...

نمیدونم شاید 

منم برا کنکور پارسال رفتم کتاب گرفتم، تصمیمم جدی بود دوباره بخونم بیشتر از یه ماه نتونستم بخونم ، اصلا درسای عمومی و اطلاعات غلط کتابارو حوصله م نمیکشید 

واسه همین میگم اول ببین میتونی بعدا برو دنبالش 

ولی چون همیشه برا پرستاری کار هست اگه یه سالم فاصله بگیری طوری نمیشه، حداقل حسرتش همیشه باهات نیست