2777
2789
از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۳ بعد از ظهر در هر بخش حضور دارند. کارهای پزشکی و پرستاری انجام نمیدن فقط با د ...

تشکر 🌹🌹🌹🌹🌹پس کشیک شب ندارن ؟ و طرحشون داخل دانشگاس نه بیمارستان؟

از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۳ بعد از ظهر در هر بخش حضور دارند. کارهای پزشکی و پرستاری انجام نمیدن فقط با د ...

ببخشید ، یک فلوشیپ برای تخصصبالینی که الان هست ، فلوشیپ مراقبت های ویژه حین تحصیل این دوره هم فقط با دارو و بیمار کار دارند و کارهای پزشکی و پرستاری نمیکنند؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ، یک فلوشیپ برای تخصصبالینی که الان هست ، فلوشیپ مراقبت های ویژه حین تحصیل این دوره هم فقط با ...

خیر. تنها تماسشون با بیمار ممکنه یک مشاوره دارویی باسه همین

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
واقعا خیلی خوب بود    

سلام خوبید من تو گوگل در مورد لاپاراسکوپی تخمدان میخوندم کاربری شمارو دیدم که سال ۹۸به یکی از خانوما گفتی درخواست دوستی بده راهنماییت کنم میشه بگی چه جوری بود آیا جواب گرفتی بعد چن وقت باز تنبلیت برگشت منم تنبلی شدید تخمدان دارم ولی تا الان دکتر نگفته میتونی عمل کنی لطفا اگه تونستی راهنماییم کن

خدایا تا کی ...
سلام خوبید من تو گوگل در مورد لاپاراسکوپی تخمدان میخوندم کاربری شمارو دیدم که سال ۹۸به یکی از خانوما ...

خوب من بالافاصله یک ماه بعد لاپاراسکوپی با خوردن قرص لتروزول و آمپول در کنارش باردار شدم. آ ام اچم یا ذخیره تخمدانم قبل عمل ۱۹.۵ بود که بالای ۸ رو لاپارا میکردن من مرکز ناباروری رفتم. باز ۹ ماه بعد زایمان بچه اولم بدون دارو و کاری باردار شدم. و الان با گذشت ۵ سال از لاپاروسکوپیم چون روزی یک دونه متفورمینم برا احتیاط میخورم دیگه تنبلی تخمدانم برنگشته. 

خوب من بالافاصله یک ماه بعد لاپاراسکوپی با خوردن قرص لتروزول و آمپول در کنارش باردار شدم. آ ام اچم ی ...

سلام عزیزم ببخشید من امپول انوکساپارین میزنم امروز خواستم امتحان کنم خودم بزنم یکم قلمبه شد احساس میکنم سطحی زدم الان چیکار کنم میترسم

سلام عزیرم توروخدا اگ پیاممو خوند جواب بده برا بیماری صدفتون چکردین و چند سال درگیر بودین و چطور درم ...

سلام والا من ۴ سال متوتروکسات و پردنیزولون خوردم نه دیگه برنگشت

یعنی چهار سال تموم این دوتا قرص خوردین پماد چیزی نزدین؟

نه هیچی. چون دارو خوردم اصل عارضه پوستی نداشتم که بخوام کرم بزنم

نه هیچی. چون دارو خوردم اصل عارضه پوستی نداشتم که بخوام کرم بزنم

شما بیماری صدفشون تا چه حد پیشرفت کرده بود 

چون میخام بچه دار بشم میترسم قرص بخورم 

شرمنده شما هنوزم دارین قرص هارو مصرف می‌کنید ؟خطر ناک نیست چهار سال مصرف کردین