2777
2789
سلام عزیزم خوبی؟ از ثمین خبر داری؟ تاپیک تعطیل شد من گم کردم همه رو

بچه ها اینجان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4617045/تاپیک-بید-مجنون-چرا-تعطیل-شد-کجایید-بچه-ها?page=1540

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
بچه ها اینجان https://www.ninisite.com/discussion/topic/4617045/تاپیک-بید-مجنون-چرا-تعطیل-شد-کجایی ...

مرسی عزیزم😍

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشجوی کارشناسی هستم 

الان میخام برای ارشد بخونم . فقط هم تهران مد نظرم هست 

اول اینکه میخواستم بپرسم بنظرتون چ گرایشی خوبه 

دوم اینکه شما که این مسیر رو طی کردین 

میشه منو  راهنمایی کنید توی مسیر  چه کار باید کنم که پیشرفت کنم 

. و اینکه بازار کار دکترا و جایگاهش جطور هست 

برای  قبولی دکترا بجز آزمون کتبی چه چیزهایی اهمیت دارن؟ 

من دانشجوی کارشناسی هستم  الان میخام برای ارشد بخونم . فقط هم تهران مد نظرم هست  اول این ...

دکترا که استاد دانشگاه میشید مثل استادای خودتون . حقوق هم خوبه الان سال اولی ها بالای ۱۵ هست. دیگه درآمد از مقاله و پایان نامه و اینا جداست. تعطیلاتم که تعطیل. همه گرایشای ارشد خوب هست. برای دکترا دیگه مقاله و نمره زبان و این چیزا هم هست

سلام آذر جون خوبی دیدم پرستاری ی سوال داشتم ازتمن تازه هشت هفته م شروع شده و دکتر از هفته شش بهم آمپول انوکسپارین برای دور ناف داده دیشب من میخواستم امپولمو بزنم اول پوست شکممو نیشگون گرفتم سر سوزنو داخل پوست فرستادم واس تزریق دستم ول شد ولی دوباره همونجا رو وقتی آمپول توس بود نیشگون گرفتم و تزریق کردم وقتی آمپول و کشیدم کمی خون اومد ک بعدش تا تیم ساعت اکنون نخوردم و خوب شد صبح ک از خواب بیدار شدم رفتم رو مبل نشستم احساس گرمی از شکم کردم واویلا خونریزی شدید از محل تزریق دیشب خیلی ترسیدم الان بنظرت مشکل از چی بوده و میتونم امشب دوباره آمپول تزریق کنم صبح دکتر خودم دسترس نبود رفتم اورژانس گفت چون خون رقیق شده اینجوریه و مشکلی نیست میشه راهنماییم کنی

سلام آذر جون خوبی دیدم پرستاری ی سوال داشتم ازتمن تازه هشت هفته م شروع شده و دکتر از هفته شش بهم آمپ ...

سلام بله مشکلی نیست اگر درست تزریق کنی و اون هوای ته سرنگ بیاد پشت دارو نه خونریزی میکنه نه کبود میشه

سلام، ببخشید مزاحم شدم، جایی گفته بودید همسرتون تخصص داروسازی بالینی هست لطف میکنید به این سوالات پاسخ بدید🌹🙏۱) در حین تحصیل میزان حضور در بیمارستان چه قدر است و ایا کشیک شب هم دارند؟ ۲)در حین چرخش در بخش ها چه کارهایی انجام میدهند؟( مثلا خون گرفتن و بخیه و.. چنین کارهای  پزشکی انجام میدن) ۳) در بخش هایی مثل سوختگی هم میرن ؟۴)سختی حضور در بیمارستان و شیفت ها به اندازه  دانشجوی پزشکیه یا خیلی کمتره؟ ۵)بعد از فارغ التحصیلی اگر محیط کار بیمارستان باشه چقدر تعامل با بیمار دارند به اندازه پزشک و چند ساعت در بیمارستان هستند و ایا کشیک شب هم دارند ؟

درامد تقریبی چه قدر هست ؟

خیلی لطف میکنید اگر راهنمایی کنید🌹🙏

سلام، ببخشید مزاحم شدم، جایی گفته بودید همسرتون تخصص داروسازی بالینی هست لطف میکنید به این سوالات پا ...

برای دوره تخصص یا داروسازی عمومی؟

میشه حداقل بگید در ۱۸ ماه پایانی دوره تحصیل تخصص بالینی که چرخش ها هستن ، روزی چند ساعت دانشجو داخل بیمارستانه ؟ و کشیک شب هم دارند؟ و سختی کارشون به اندازه پزشکه یا سبک تر؟ و اگر محیط کار بعد فارغ التحصیلی بیمارستان باشه چقدر در بیمارستانن و کشیک شب دارند؟ یک درامد حدودی

برای دوره تخصص داروسازی بالینی

از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۳ بعد از ظهر در هر بخش حضور دارند. کارهای پزشکی و پرستاری انجام نمیدن فقط با دارو و بیمارها سرکار دارند که بیمار رو میبینن داروهاشو میبینن منطق تجویز دارو و این جور چیزها رو بررسی میکنن و واحد پایان نامه‌ بعد تخصص طرح به صورت بیمارستان و تعامل با بیمار نیست بلکه استاد دانشگاه میشن. درآمد هم درآمد استادهای وزارت بهداشت و در کنار اون یک بیمارستان هم اگر بدن دستشون به عنوان مدیر دارو کارانه هم میگیرن