2777
2789
شما بیماری صدفشون تا چه حد پیشرفت کرده بود  چون میخام بچه دار بشم میترسم قرص بخورم  شرمن ...

من یکم پوست سرم درگیر شده بود. ناخن هام و مفاصلم. خداروشکر بعد ۴ سال مصرف دارو خاموش شد و باردار شدم ۲ تا و سالم هستن. نه دارو خطرناک نیست. بعد قع دارو بعد ۳ تا سیکل پریودی میتونی باردار بشی البته یکی عم کافیه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیزحمت فامیلی دکترتون بفرمایید و اهل کجاست مطبش

تهران دکتر غزنوی روماتولوژی و دکتر زهرا حلاجی پوست

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

عزیزم شما رماتیسم داشتین علایمتون چی بود؟

ورم داشت دست یا پا و یا زانوهاتون ؟

من نمیدونم ی سری علایم دارم رماتیسمه از یطرفم سنگ کلیه و کبددرد و ...

فقط سولفاسلازون میخورم ولی ورم کرده دست و پام و ...

این ورما درس میشه . اینقد دردام اضافه شده ک وقت نمیکنم ب رماتیسم برسم .

احتمالا یک هفته تا ده روز بعد پیوند توی بیمارستانن و بعد دیگه زندگی عادی البته سال اول که داروها برا ...

میگم پیوند از گوش و دنده به بینی که انجام میدن و پوست پیوند میزنن احتمال اینکه غضروف جذب بشه وجود داره؟ از خود بیمار هم استفاده بشه همه اینا که گفتم

سلام دوست خوبم، وقتتون بخیر و سلامتی. منو یادتون هست؟ اگر کسی قرائت قرآن خواست من هستم.ان شاالله برکت دو طرفه برامون داشته باشه .خداوند خیر زیاد نصیبتون کنه💚

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست