2777
2789
عنوان

سوسک اشپزخونه توروخدا بیاین😭😭😭

1035 بازدید | 17 پست

همین الان تو اشپزخونه پیش لباسشویی یه سوسک دیدم اصلا تا حالا ثابقه نداشته تو گوگل زدم نوشته بود این سوسکا شبا میان بیرون اگه تو روز دیدین ینی خیلی زیادن😭😭😭مادرشوهرمم قبلا میگف اینا خیلی سوسک داشت 

چیکار کنم توروخدا کمک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از عطاری امها بخر بزار تو خونت دیگ جسدشم نمیبینی حتی

کجاها باید بزنم چجوری بزنم؟

چندشم میشه دگ برم اشپزخونه حس میکنم ب هرچی دس بزنم میخاد سوسک بپره بیرون😭

عزیزم ژل سوسک کش برسودا بخر عالیه، به هر کسی گفتم کلی دعا خیرم کرده، یه پماده توی سرنگ هست خیلی خوبه، بخر دو مرحله بزن 14 روز بعد مجدد باز بزن، گوشه های کابینت و هر جا که مخفی و تاریکه، میتونی بجز این قسمت هایی که زدی کاغذ تکه های کوچیک کن روش این سمو بزن اندازه نخود بزار زیر کابینت هات و روی کابینت و زیر مبل و گاز و اپن و گوشه های خونه و... اگر بچه کوچیک داری باید مراقب باشی هر جایی نمیشه بزاری 

کجاها باید بزنم چجوری بزنم؟ چندشم میشه دگ برم اشپزخونه حس میکنم ب هرچی دس بزنم میخاد سوسک بپره بیرو ...

ببین ظرفش مث خمیر دندونه بعد ن بو داره ن هیچی

جنازه سوسکم دیگ نمیبینی 

مث خمیره هر چن متر یه کوچولو بزار دیگ در نمیاد سوسک

ᴰᴿᴱˢˢ ᴰᴱˢᴵᴳᴺᴱᴿ☺️�✌
عزیزم ژل سوسک کش برسودا بخر عالیه، به هر کسی گفتم کلی دعا خیرم کرده، یه پماده توی سرنگ هست خیلی خوبه ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم

دیگه پامو نمیتونم بزارم تو اشپزخونه😭

ببین ظرفش مث خمیر دندونه بعد ن بو داره ن هیچی جنازه سوسکم دیگ نمیبینی  مث خمیره هر چن متر یه ...

اهان همون عین خمیر دندون مثلا هرچند متر اندازه یه نخود اینا بریزم؟