2777
2789
عنوان

بعضی زنا حس حسادت زنای دیگه رو تحریک میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 42 پست

در مورد جمله پوشش هر کس به خودش مربوطه....

پوشش در خونه ،ویلا و باغ شخصی 

بله آزاده و آزاده و بخود فرد مربوطه

اما در در جامعه ای که همه سن و قشر در اون حضور دارند باید مطابق با عرف و فرهنگ اون جامعه باشه!!

یه پوشش مناسب نشان دهنده سلامت تفکر و احترام به اون جامعه اس 

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
اره ینمونش خاهرم..هر دفه میرفتیم خونش تا یچیز میگفتم هی جلو شوهرم از شوهرم تعریف میکرد یجور ک انگار ...

وای چه زشت گفته شوهرت ، ولی حق داشته مردها سریع فکر دیگه ای می کنن

گریسته‌ام خیلی سخت گریسته‌ام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمی‌شود🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه زشت گفته شوهرت ، ولی حق داشته مردها سریع فکر دیگه ای می کنن

خب چرا هی تک زنگ میزد به شوهر من ک چی بشه..

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
خب چرا هی تک زنگ میزد به شوهر من ک چی بشه..

اره حق داری ، شوهرم با خواهرام فقط واتساپ بهم پیام میدن اونم در حد مطلب یا فیلم جالبی باشه بازم اوایل حساس بودم الان برام عادی شد

گریسته‌ام خیلی سخت گریسته‌ام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمی‌شود🍃
اره حق داری ، شوهرم با خواهرام فقط واتساپ بهم پیام میدن اونم در حد مطلب یا فیلم جالبی باشه بازم اوای ...

خب تو واتساپم استیکرای رکیک میفرستاد..مثلا استیکری ک چندتا دختر دنبال شوهر میگگردن

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
عزیزم پس اگه اینجوریه صدای هرکس به خودش مربوطه (میتونه داد بزنه حتی اگه کسی خوشش نیاد) ، زبان هر هرک ...

آره عقل داریم ادم عاقل و بالغی هستیم اونجور ک دوست داریم لباس میپوشیم مثل 90 درصد زنان دنیااااااااااااااااااااااااااااا

اگه از کاشت مو تجربه ای دارید لطفا بگید بهم دریغ نکنید🥺❤
خب تو واتساپم استیکرای رکیک میفرستاد..مثلا استیکری ک چندتا دختر دنبال شوهر میگگردن

چخبرشه پس  ب خواهرش رحم نمی کنه 😕بهش تذکر میدادی 

منم یع بار دعوت شدم جایی باورکن خانمه یه لباس مشکی خیلی جذب پوشیده بود وقتی بلندمیشد پشت به منو شوهرم راه می‌رفت قشنگ ب ا س ن گندشو ب نمایش می‌گذاشت من خیلی خجالت کشیدم ازاین کارش

آره عقل داریم ادم عاقل و بالغی هستیم اونجور ک دوست داریم لباس میپوشیم مثل 90 درصد زنان دنیاااااااااا ...

خب دقیقا از وقتی راه مردم دنیا رو رفتیم انقد اوضاع خراب شد. 

فکر کردیم 90 درصد مردم دنیا درست میرن پس ما هم بریم 🥰

درحالی که یه زمانی ما تو بهشت بودیم. زمان پدر و مادر هامون که مرد ها چشم و دل شون فقط با همسرشون بود، و روی ظاهر زنشون ایراد نمیذاشتن، زمانی که زن ها برای کسب مقبولیت دنبال عمل جراحی زیبایی و یا زیبا نشون دادن خودشون نبودن🥰

پدر هامون طی 70 سال عمر با عزت همچنان پایبند خانواده بودن و مادر هامون رو با هر عیبی که داشتن دوست داشتن🥰

مادر هامون هم تربیت اصولی تر داشتن

دختر و پسر هاشون برای ازدواج معیار های ظاهر بینانه مثل خوشگلی اندام و پلنگ بودن و پولدار بودن نداشتن🥰

امنیت روانی و جانی و جسمی بیشتر بود. 

طلاق کمتر بود، خیانت کمتر بود،توقعات مرد ها از ظاهر زن ها کمتر بود،تجاوز کمتر بود، بچه ی نااهل کمتر بود و... 

خلاصه از وقنی راه دنیا رو رفتیم همه چی خراب شد:) 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چخبرشه پس  ب خواهرش رحم نمی کنه 😕بهش تذکر میدادی

کلا قهریم..رفتو امد نداریم چون هر چی ب دهنش میرسید میگفت جلو شوهرم ضایعم میکرد شوهرمو مسبرد بالا منو میکوبوند زمین

چرا قفل کنه بذار ببینیم کی میاد طرفداری و با چه منطقی. این یکی از واقعیت‌های جامعه شده نباید ازش فرا ...

یکی گفته پوشش هرکس بخودش مربوطه! پوشش تا وقتی که بنیا خانواده رو از هم بپاشونه و تو جمع عمومی باشه به نظرم به دیگران مربوطه،به خودشون اجازه میدن هرجا هرکاری دلشون بخاد بکنن، زندگی  چارچوب داره قوانین داره

جیزز کرایست
کلا قهریم..رفتو امد نداریم چون هر چی ب دهنش میرسید میگفت جلو شوهرم ضایعم میکرد شوهرمو مسبرد بالا منو ...

خواهر منم همین عادتو داشت هر چی شوهرم ضد من میگفت کمکش میکرد و تایید میکرد ، الان ک ازدواج کرد منم همینکارو می کنم تازه درکم کرد😁