2777
2789
عنوان

بارداری ۴ قلو 😱

2038 بازدید | 15 پست

خانوما کسی که باردار ۴ قلو هست مگه نباید استراحت باشه؟ زنداداشم از اول خیلی پرتحرک بود و الان ماه ۵ بارداریش هست و ۴ قلو بارداره ولی بازم فعالیت میکنه میگه مریض میشم یجا بشینم. بنظرتون ضرر نداره برای بچه ها ؟؟؟ کارای سنگین هم میکنه مثلا گلدون جابجا میکنه!!! میگه من مشکلی ندارم ظاهرا شما مشکل دارین!!!!!! ! اصلا به حرف کسی گوش نمیده شوهرشم عاصی شده از کاراش🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ چه پیشنهادی دارین ؟ چجوری اینو راضیش کنیم یجا بند شه ؟؟؟؟🤦‍♀️

دکترش سفارشای لازم رو کرده دیگه گفتن شماها جز بهم ریختن اعصابش چیز دیگه ای براش نداره

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی از مادرا دوران بارداری پر تحرک میشن

خواهر منم یه جا بند نبود از اول تا آخر یا داشت راه میرفت یا این ور اون ور 

ولی بر عکس من یه جا میخوردم میخوابیدم البته غذا کم میخوردم کلا تا وزنم اضافه نشه

شما هم سعی کنید یکبار گفتید دیگه تکرار نکنید و رو اعصاب بنده خدا راه نرید، به خدا آدم تو بارداری با یه حرف خیلی کوچیک دلش میشکنه، اونم از سر لج بدتر میکنه

مراقبش باشین اون الان بیشتر به روحیه احتیاج داره تا به نصیحت و اونکارو بکن اونکارو نکن،. خودش بیشتر از همه شما دلش واسه بچه هاش میسوزه 

دکترش سفارشای لازم رو کرده دیگه گفتن شماها جز بهم ریختن اعصابش چیز دیگه ای براش نداره

اگه هیکلشو ببینین حس میکنین هرلحظه ممکنه بچه ها دونه دونه پرت بشن پایین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ من که میترسم اصلا می بینمش . نمیدونم چجوری خودشو حرکت میده اصلا 🤦‍♀️

بعضی از مادرا دوران بارداری پر تحرک میشن خواهر منم یه جا بند نبود از اول تا آخر یا داشت راه میرفت ی ...

خیلی ترسناک شده هیکلش. من از دیدنش میترسم نمیدونم چجوری خودش نمیترسه 🤦‍♀️

اگه هیکلشو ببینین حس میکنین هرلحظه ممکنه بچه ها دونه دونه پرت بشن پایین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ من که میترسم ...

خب وقتی گفته انگار شماها بیشتر مشکل دارید یعنی کلافه شده و حوصله شنیدن نصیحتا و حرفای بقیه رو نداره

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

اگه هیکلشو ببینین حس میکنین هرلحظه ممکنه بچه ها دونه دونه پرت بشن پایین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ من که میترسم ...

خب مسلما چون چهارقلو هستن به مادر فشار میارن حتی بچه ها تو هفت ماه اگه هر کدوم یک کیلو باشن انگار مادر 9 ماهه بارداره و بچش پایینه 

پس نمیشه با حاملگی های تک بچه مقایسه کرد

خیلی ترسناک شده هیکلش. من از دیدنش میترسم نمیدونم چجوری خودش نمیترسه 🤦‍♀️

من اگه جاشون بودم حتما الان افسردگی شدید گرفته بودم چون هر کی هر حرفی میخواست بهم میزد

من سره همون یه دونه بچه افسردگی گرفتم چه جوری چهار تارو تحمل میکردم در کنار حرفای بقیه

وای خدا بهش صبر ایوب بده انشالله و حافظ خودشو بچه هاش باشه

انشالله که همسرش کنارش باشه و مثل من به حرفای بقیه پرو بال نده او باعث مریضی قلبی خانمش نشه که تو 19 سالگی مریضی بگیره، فشارش بره بالا

من اگه جاشون بودم حتما الان افسردگی شدید گرفته بودم چون هر کی هر حرفی میخواست بهم میزد من سره همون ...

۱۹ سال ؟؟ الهی چه مامان کوچولویی 😔 

داداشم که یکماه سر کار نرفت بخاطرش. بعدم گفت من الکی نشستم توخونه چون این طبق معمول کارای روزانشو مثل سابق انجام میداد دیگه فرستادش خونه مامانش. میگه میرم سرمیزنم می بینم ناهارو شام هم این درست میکنه ب مامان خودشم اجازه کاری رو نمیده !! دیگه نمیدونه چیکارش کنه میگه شکمشو مث مشک کرده میخاد بچه هارو دوغ کنه انقد ک جنب وجوش میکنه 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

۱۹ سال ؟؟ الهی چه مامان کوچولویی 😔  داداشم که یکماه سر کار نرفت بخاطرش. بعدم گفت من الکی نشست ...

الهی  

اونا اون تو ورجه وورجه میخورن مامانرو به کار کردن وا میدارن

کلا یه سریا تو بارداری تند و فرض میشن مثل خواهرم میگن پسر باعث تند و فرض شدن مادر میشه احتمالا اینا سه تان دسته جمعی مامانرو فرض کردن، خاصیتشون میشه یه سری هام مثل من تنبل

انشالله که مادرو بچه ها سالم باشن، انشالله زیر سایه پدرومادر بزرگ شن