2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 19 پست
اره خب ولی از قبلش این طوری کرده منظورم اینه،داستان خودکشی اینا الکیه میخواسته بره دنبال بهونه بو ...

خواهش میکنم گلم ن کلا فقط بخاطر من این کار نکرده کلی مشکل داشت راستش حتی خونواده ایناش بعضی چیزا مرگش تایید کردن ولی بعضی چیزا هم با هم نمیخونه از نظر من بخاطر همین ب مرگش شک دارم  اینم همیشه سوالم بود ادمی ک خودکشی میکنه چرا خطش دایورت میکنه اونم اونجوری ک هیچ وقت زنگ نمیخوره فقط عزیزم ی چیزی متوجه نشدم الان این طرف من وقتی گوشیش زنگ نمیخورد از جایی متوجه تماس من میشد یا کلا نمیدونست

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واسه تو بوق نمیخوره ولی واسه اون پیام میره

اها پس کلا اینجور وقتا ک هدایت میکنن حتی اگه زنگ نخوره و از این طرف پیام های منم نره واسه اون پیام میره مثل تماس ناموفق اینجوری

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز