6125 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1164 عنوان سوال 771 بازدید | 19 پست سلام. اگه به گوشی کسی زنگ بزنیم و اولش بنویسه هدایت تماس. بعدش بگه مخاطب در دسترس نمی باشد. تماس شما از طریق پیامک اعلام خواهد شد. یعنی چی؟ 1401/03/23 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پگاه1380 عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 589 ینی سیم کارتش دایورت شده روی یه خط،دیگهکه اون یه خط دیگه هم فعلا نمیتونه،جواب بدهاین یعنی هدایت تماس الهی💚 گاهی💛 نگاهی❤
galbamsakhtshekadt عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2917 ینی سیم کارتش دایورت شده روی یه خط،دیگه که اون یه خط دیگه هم فعلا نمیتونه،جواب بده این یعنی هدایت ... ببخشید عزیزم خب اگه رو خط دیگه باشه زنگ میخوره مگه ن لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
6125 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1164 ینی سیم کارتش دایورت شده روی یه خط،دیگه که اون یه خط دیگه هم فعلا نمیتونه،جواب بده این یعنی هدایت ... پس اینکه می گه در دسترس نیست و اطلاع داده می شود چیه. اصلا چرا باید هدایت بشه روی خط دیگه
پگاه1380 عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 589 ببخشید عزیزم خب اگه رو خط دیگه باشه زنگ میخوره مگه ن اگر اون یکی خط در دسترس باشه بله زنگ میخورهاگر نه که پیامک میره الهی💚 گاهی💛 نگاهی❤
galbamsakhtshekadt عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2917 پس اینکه می گه در دسترس نیست و اطلاع داده می شود چیه. اصلا چرا باید هدایت بشه روی خط دیگه ب نظر من اینطوری نیست چون وقتی رو شماره دیگه باشه. باز باید زنگ. بخوره منم این سوال دارم ی چیز دیگه اس فکر کنم لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
پگاه1380 عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 589 پس اینکه می گه در دسترس نیست و اطلاع داده می شود چیه. اصلا چرا باید هدایت بشه روی خط دیگه خب گاهی اشتباهی، اینجوری میشهگاهی هم خود صاحب خط این طوری میکنه الهی💚 گاهی💛 نگاهی❤
galbamsakhtshekadt عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2917 اگر اون یکی خط در دسترس باشه بله زنگ میخوره اگر نه که پیامک میره اخه منم عشقم اینجوری میکرد سیم کارتش کلا هیچ وقت زنگ نمیخورد همش میگفت هدایت یافته فکر کنم. ی کار دیگه میکنن لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
پگاه1380 عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 589 اخه منم عشقم اینجوری میکرد سیم کارتش کلا هیچ وقت زنگ نمیخورد همش میگفت هدایت یافته فکر کنم. ی کار دی ... نه دایورتهخاموش میکنن چون احتیاجی ندارن ولی میخوان کسی زنگ زد به اون خط متوجه بشنیا این که سه تا سیم کارت دارندوتا میندازن تو گوشی و فعاله یکیش هم دایورت میکنن که هرموقع زنگ خورد متوجه بشن الهی💚 گاهی💛 نگاهی❤
galbamsakhtshekadt عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2917 نه دایورته خاموش میکنن چون احتیاجی ندارن ولی میخوان کسی زنگ زد به اون خط متوجه بشن یا این که سه تا ... ببخشید گلم خیلی میپرسم عشق من ک میگم فوت شده خودکشی خب وقتی زنگ میزدم کلا میگفت هدایت شده اصلام زنگ نمیخورد حالا چون من بهش شک دارم فوت شده اینا خب اگه مثلا میخواست خاموش کنه کلا خاموش میکرد ن هدایت یافته بعد اگه زنگ نخوره هدایت میزنن چطور اونجا متوجه میشن کسی زنگ بزنه چون اینجا کلا میگفت هدایت یافته اصلا زنگ نمیخورد حتی پیام هم نمیرفت واسش لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
پگاه1380 عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 589 ببخشید گلم خیلی میپرسم عشق من ک میگم فوت شده خودکشی خب وقتی زنگ میزدم کلا میگفت هدایت شده اصلام زنگ ... نه اشکالی نداره عزیزم راحت باشوقتی زنگ بخوره مشخصه دیگهپس اون سیم کارتش اضافی بوده و گوشی نبوده که سیم کارتش رو فعال کنه واسه همین هدایت تماس میزدهالان زنگ میزنی چی میگه؟؟ الهی💚 گاهی💛 نگاهی❤
galbamsakhtshekadt عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2917 نه اشکالی نداره عزیزم راحت باش وقتی زنگ بخوره مشخصه دیگه پس اون سیم کارتش اضافی بوده و گوشی نبوده ... تا یکی دو ماه بعد بحث مرگش هم بازم زنگ میزدم ب امید اینکه برداره ولی همون میگفت هدایت یافته و قط میشد دیگه بعدش زنگ نزدم الان دو ماهی میشه زنگ نزدم لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
پگاه1380 عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 589 تا یکی دو ماه بعد بحث مرگش هم بازم زنگ میزدم ب امید اینکه برداره ولی همون میگفت هدایت یافته و قط میش ... عزیزم اگر خدایی نکرده فوت شده بود خب خوب بود گوشیش از بی شارژی خاموش بشهبعد وقتی هم زنگ میزدین میگفت خاموشه الهی💚 گاهی💛 نگاهی❤
galbamsakhtshekadt عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2917 عزیزم اگر خدایی نکرده فوت شده بود خب خوب بود گوشیش از بی شارژی خاموش بشه بعد وقتی هم زنگ میزدین میگ ... ب نظر شما هم خودش از قصد این کار کرده اخه ب نظر خودم ادمی ک خودکشی کنه چ لزومی داره سیم کارت اینجوری کنه لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
پگاه1380 عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 589 ب نظر شما هم خودش از قصد این کار کرده اخه ب نظر خودم ادمی ک خودکشی کنه چ لزومی داره سیم کارت اینجوری ... اره خبولی از قبلش این طوری کردهمنظورم اینه،داستان خودکشی اینا الکیهمیخواسته بره دنبال بهونه بودهببخشید البته الهی💚 گاهی💛 نگاهی❤