2777
2789
ینی سیم کارتش دایورت شده روی یه خط،دیگه که اون یه خط دیگه هم فعلا نمیتونه،جواب بده این یعنی هدایت ...

ببخشید عزیزم خب اگه رو خط دیگه باشه زنگ میخوره مگه ن

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی سیم کارتش دایورت شده روی یه خط،دیگه که اون یه خط دیگه هم فعلا نمیتونه،جواب بده این یعنی هدایت ...

پس اینکه می گه در دسترس نیست و اطلاع داده می شود چیه. 

اصلا چرا باید هدایت بشه روی خط دیگه

پس اینکه می گه در دسترس نیست و اطلاع داده می شود چیه.  اصلا چرا باید هدایت بشه روی خط دیگه

ب نظر من اینطوری نیست چون وقتی رو شماره دیگه باشه. باز باید زنگ. بخوره منم این سوال دارم ی چیز دیگه اس فکر کنم

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
پس اینکه می گه در دسترس نیست و اطلاع داده می شود چیه.  اصلا چرا باید هدایت بشه روی خط دیگه

خب گاهی اشتباهی، اینجوری میشه

گاهی هم خود صاحب خط این طوری میکنه

الهی💚  گاهی💛 نگاهی❤
اگر اون یکی خط در دسترس باشه بله زنگ میخوره اگر نه که پیامک میره

اخه منم عشقم اینجوری میکرد سیم کارتش کلا هیچ وقت زنگ نمیخورد همش میگفت هدایت یافته فکر کنم. ی کار دیگه میکنن 

اخه منم عشقم اینجوری میکرد سیم کارتش کلا هیچ وقت زنگ نمیخورد همش میگفت هدایت یافته فکر کنم. ی کار دی ...

نه دایورته

خاموش میکنن چون احتیاجی ندارن ولی میخوان کسی زنگ زد به اون خط متوجه بشن

یا این که سه تا سیم کارت دارن

دوتا میندازن تو گوشی و فعاله یکیش هم دایورت میکنن که هرموقع زنگ خورد متوجه بشن

الهی💚  گاهی💛 نگاهی❤
نه دایورته خاموش میکنن چون احتیاجی ندارن ولی میخوان کسی زنگ زد به اون خط متوجه بشن یا این که سه تا ...

ببخشید گلم خیلی میپرسم عشق من ک میگم فوت شده خودکشی خب وقتی زنگ میزدم کلا میگفت هدایت شده اصلام زنگ نمیخورد حالا چون من بهش شک دارم فوت شده اینا خب اگه مثلا میخواست خاموش کنه کلا خاموش میکرد ن هدایت یافته بعد اگه زنگ نخوره هدایت میزنن چطور اونجا متوجه میشن کسی زنگ بزنه چون اینجا کلا میگفت هدایت یافته اصلا زنگ نمیخورد حتی پیام هم نمیرفت واسش

ببخشید گلم خیلی میپرسم عشق من ک میگم فوت شده خودکشی خب وقتی زنگ میزدم کلا میگفت هدایت شده اصلام زنگ ...

نه اشکالی نداره عزیزم راحت باش

وقتی زنگ بخوره مشخصه دیگه

پس اون سیم کارتش اضافی بوده و گوشی نبوده که سیم کارتش رو فعال کنه واسه همین هدایت تماس میزده

الان زنگ میزنی چی میگه؟؟

الهی💚  گاهی💛 نگاهی❤
نه اشکالی نداره عزیزم راحت باش وقتی زنگ بخوره مشخصه دیگه پس اون سیم کارتش اضافی بوده و گوشی نبوده ...

تا یکی دو ماه بعد بحث مرگش هم بازم زنگ میزدم ب امید اینکه برداره ولی همون میگفت هدایت یافته و قط میشد دیگه بعدش زنگ نزدم الان دو ماهی میشه زنگ‌ نزدم

تا یکی دو ماه بعد بحث مرگش هم بازم زنگ میزدم ب امید اینکه برداره ولی همون میگفت هدایت یافته و قط میش ...

عزیزم اگر خدایی نکرده فوت شده بود خب خوب بود گوشیش از بی شارژی خاموش بشه

بعد وقتی هم زنگ میزدین میگفت خاموشه

الهی💚  گاهی💛 نگاهی❤
عزیزم اگر خدایی نکرده فوت شده بود خب خوب بود گوشیش از بی شارژی خاموش بشه بعد وقتی هم زنگ میزدین میگ ...

ب نظر شما هم خودش از قصد این کار کرده اخه ب نظر خودم ادمی ک خودکشی کنه چ لزومی داره سیم کارت اینجوری کنه 

ب نظر شما هم خودش از قصد این کار کرده اخه ب نظر خودم ادمی ک خودکشی کنه چ لزومی داره سیم کارت اینجوری ...

اره خب

ولی از قبلش این طوری کرده

منظورم اینه،داستان خودکشی اینا الکیه

میخواسته بره دنبال بهونه بوده

ببخشید البته

الهی💚  گاهی💛 نگاهی❤
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز