2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی ما قدیمی هاباادب تر بودیم این بچه های دهه ۹۰ بی ادب هستن جواب میدن یه جوری جواب میدن دیگه نمیدونی چیکار کنی😑دوتاشو دارم دیونه ام میکنن 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
اره ولی ما قدیمی هاباادب تر بودیم این بچه های دهه ۹۰ بی ادب هستن جواب میدن یه جوری جواب میدن دیگه نم ...

دختر منم جواب بزرگتراشو میده جدیدا یاد گرفته آب دهنشو پرتاب میکنه خیلیم لجباز شده ۶سالشه امیدم به اینکه بره مدرسه بهتر بشه 😩

دختر منم جواب بزرگتراشو میده جدیدا یاد گرفته آب دهنشو پرتاب میکنه خیلیم لجباز شده ۶سالشه امیدم به ای ...

بچه های من به کسی بی ادبی نمیکنن ولی مثلا مغازه بریم جایی بریم هر چی بگم گوش نمیدن مثلا به دخترم میگن فقط یه خوراکی میخری میره سه تا میخره یا میگم دیگه بازی بسه به زور میارمشون خونه ۶ و ۷ ساله ان باورت میشه زورم بهشون نمیرسه از بس زبون دراز هستن و جواب میدن بهشون میگم اخه از کی یاد گرفتی.... میان خونه فقط میگن باشه غر نزن ببخشید😑

بچه های من به کسی بی ادبی نمیکنن ولی مثلا مغازه بریم جایی بریم هر چی بگم گوش نمیدن مثلا به دخترم میگ ...

دیروز رفتم مسجد پیراهن پوشیده بود پاهاش مشخص بود یه خانوم مسن بهش گفت دخترم شلوار بپوش اینم گفت به شما ربطی نداره دوست دارم مثل خارجی ها باشم😐😑😳

دیروز رفتم مسجد پیراهن پوشیده بود پاهاش مشخص بود یه خانوم مسن بهش گفت دخترم شلوار بپوش اینم گفت به ش ...

😁 همش میگم اینا بزرگتر بشن میخواییم چیکار کنیم؟؟؟؟ خدا خودش کمک کنه.. پسرم میگه نمیذاری رو مبل ها بپرم منم نمیذارم بیای خونم رو مبل بشینی☹

😁 همش میگم اینا بزرگتر بشن میخواییم چیکار کنیم؟؟؟؟ خدا خودش کمک کنه.. پسرم میگه نمیذاری رو مبل ها ب ...

والا به خدا من همش دعا میکنم عاقبت به خیر بشن یه حرفایی میزنه بقیه فکر میکنند من یادش دادم🤨

والا به خدا من همش دعا میکنم عاقبت به خیر بشن یه حرفایی میزنه بقیه فکر میکنند من یادش دادم🤨

آفرین ، خواهرم ۲۳ سالش شده میگه کسی تورو نمیگیره خواهرم کلی ناراحت شد یا به مادر شوهرم چیزی بدم میگه چرا میدی مگه اون برا ما چی میخره😮 ...