2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست
برای خودش مگه فرقی داره؟  همش توخونه مشترکتون هست دیگه

ااره حرف منم اینه ولی دختر باید بخره حالا مادر پسر هم میخره .

میگن اگ دوروزدیگه جدا شدن پسر چند ظرف و ظروف داشته باشه توش چیزی بخوره😂😂

یه جوریه ک غیر ممکنه من نخرم

خدایا شکرت
چمدون واجب نیست

اینجا چمدون اول میخرن بعد یچیزایی مثل لباس و روسری و لباس زیر وچادر. و اینجور چیزا میزارن توش برای خونشون.... بعد مسافرت پس چجوری میرن؟

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا ک تیوی و لباسشویی و یدونه فرش با مرد هست  بعدم ی اجاق گاز درحد ۱۰تومن بخر بدونه فرش در حد ...

به حرف اینقدرکم و راحته.

شوهر من سرویس چوب و یخچال و فرش برداشته. انتخابیه هرجور ب تفاهم برسن

خدایا شکرت
شوهرم  باید پول برق کشی و ابگرمکن وکابینت و هود و سینک و شیرالات و اشتراک اب و برق و گاز و لوله ...

عزیزم پس حسابی زحمت کش هست بنده خدا... خیره انشاالله توکل برخدا جور میشه نگران نباش.. فعلا چیزهای ضروری بگیر بعد میتونی تیکه تیکه بگیری 😊😄 

خیلیا هستن که همون اول کار نمیتونن خرید کنن نمونش خود مادر من🙂

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕
چرخ خیاطی واقعا ضروریه؟؟؟خیاطی شما؟

لبباس که پاره میشه چیکار میکنین پس؟

خیاط نیستم ولی نمد دوزی و حوله بافی و گلدوزی اینا نیازه.

برای خیلی کارا نیازمه.

کلا تو شهرهای کوچیک غیرممکنه چرخ خیاطی نداشته باشن چون اکثرا خیاطی یاکارای مرتب دارن

خدایا شکرت
لبباس که پاره میشه چیکار میکنین پس؟ خیاط نیستم ولی نمد دوزی و حوله بافی و گلدوزی اینا نیازه. برای ...

من لباسم پاره بشه اگه از درزش باز شده باشه میدم بیرون برام درستش کنن غیر این جای دیگه پاره بشه قابل استفاده نیس ک بخوای بدوزی 

2790
2778
2791
2779
2792