2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من لباسم پاره بشه اگه از درزش باز شده باشه میدم بیرون برام درستش کنن غیر این جای دیگه پاره بشه قابل ...

خب اینجا درز لباس پاره بشه بدی به خیاط که هزارجورحرف پشت سر ادم میزنن.

اینجاشهرکوچیکه همه همو میشناسن خیاطا هم اکثرا خونگی.بعدم ما که جاهای دیگه پاره شه میدوزیم🙊🙊

خدایا شکرت
خب خوبه😂😂

عزیزم صفرتا صد زندگی ک الان نباید بخرید یعنی بعدا قرار نیس چیزی همسرت بخره؟؟؟قرار سالیان سال باهم زندگی کنید و کلی وسایل تو زندگی مشترکتون بخرید همین چمدون دیشب داشتم به همسرم میگفتم میری بازار چمدون خوب دیدی بخر گفت خودم تو فکرش هستم 

عزیزم صفرتا صد زندگی ک الان نباید بخرید یعنی بعدا قرار نیس چیزی همسرت بخره؟؟؟قرار سالیان سال باهم زن ...

ااره خب درسته.اینجا حتی خوراکی و مواد یخچال و فریز و ادویه و شوینده هم هست. شما هم داشتین؟؟؟

بعد چمدون دختر معروفه برا همون ک گفتم. حالا صحبت کنم با مامانم ببینم نظرشون چیه

خدایا شکرت
ااره خب درسته.اینجا حتی خوراکی و مواد یخچال و فریز و ادویه و شوینده هم هست. شما هم داشتین؟؟؟ بعد چم ...

بله ما هم مواد خوراکی و یخچال و فریزر داریم اما نه اونقدی ک تا ۱سال هیچی نخوای بخری مثل واسه حبوبات من فقط ظرفاشو پرکردم دیگه اضافه نگرفتم موادشوینده هم از هرکدوم یکی گرفتم نرفتم کارتونی بگیرم فریزر و یخچال هم در حد نیاز پر کردم باور کن ۱ساله ک ازدواج کردم هنوز گوشتای خورشتی ک مامانم برام گذاشته دارم چون همسرم رژیمه بیشتر مرغ و ماهی میخوره گوشت قرمز خیلی کم مصرف میکنم

2790
2778
2791
2779
2792