2777
2789

تا زمان دارید و فرصت هست براتون درس بخونید برای دانشگاه رفتن رشته هایی که میدونید بعدش الافیه عجله نکنید من اگر برگردم بی تعلل میرم دانشگاه فرهنگیان 

از هر خانواده ای با هر اوضاع مالی حتی با جو متشنج تو خانواده بعضیا اگر دارید فقط و فقط به فکر ایندتون باشید اگر الان بسازیدش نه تنها مالی بلکن خیلی حهات تو زندگیتون تاثیر میزاره بعدا میفهمید چی گفتم الان خیلی زود واسه درکش

خانواده به کنار 

من معلمهای رسمی اموزش و پرورش دیدم .‌گه ازدواج کردن و بدبخت شدن . چون پولاشونو نبایستی برای خودشون خرج میکردن .تا حالا ۱۰۰ تا خانم معلم و مدیر دیدم . که سر این موضوع هرروز دعواس خونشون . هرروز .‌

از شوهر شانس بیارن فقط .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه دلشون میخواد معلم شن چون نمیخوان واسه بدست آوردن شغلی سختی بکشن بخدا جامعه انقد معلم نمیخواد رشته ریاضی داره از مدارس حذف میشه همه یا میرن تجربی یا انسانی تجربیام دارن حق انسانیا رو ضایع میکنن کنکور اونا رو میدن بس کنین دیگه

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
خانواده به کنار  من معلمهای رسمی اموزش و پرورش دیدم .‌گه ازدواج کردن و بدبخت شدن . چون پولاشون ...

اخه عزیزم بعضیا ممکنه تا سنشون بالا بره موقعیت ازدواج نداشته باشن به عنوان یه انسان باید زندگیشو بسازه

استارتر امیدوارم موفق باشی ولی من حقایق جامعه مونو گفتم

خواهش میکنم عزیزم

من 29سالمه خیلی از جو کنکور دور شدم نمیدونم این ماجراها رو خیلی ولی می دونم شغل خوبیه برای یه دختر 

اخه عزیزم بعضیا ممکنه تا سنشون بالا بره موقعیت ازدواج نداشته باشن به عنوان یه انسان باید زندگیشو بسا ...

اره واقعا .‌تا مجردی برو دنبال اهدافت .

مثلا خودمو میگم شاغل بودم شوهرم میگرفت ازمن کل پولامو .

:(

شاغل نیستم پول میده خرج میکنم :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خواهش میکنم عزیزم من 29سالمه خیلی از جو کنکور دور شدم نمیدونم این ماجراها رو خیلی ولی می دونم شغل خ ...

شغل خوبی هست ولی همه بخاطر پولش میرن سراغش 

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
خانواده به کنار  من معلمهای رسمی اموزش و پرورش دیدم .‌گه ازدواج کردن و بدبخت شدن . چون پولاشون ...

مادر من پرستاره .در مقایسه با خاله هام که خونه دارن اتفاقا زن مستقل خیلی خیلی بهتر از یه زن وابسته اس به لحاظ مالی .. حرفش خریدار داره.توی تصمیماتش هم مستقل تره.

مادر من پرستاره .در مقایسه با خاله هام که خونه دارن اتفاقا زن مستقل خیلی خیلی بهتر از یه زن وابسته ا ...

خب حتما پدرت ادم خوبیه .

خب حتما پدرت ادم خوبیه .

درسته ادم خوبیه شوهرای اونا هم خوبن. ولی استقلال مالی کلا برای خود ادم هم خوبه.اینجا من خیلی ها رو میبینم دارن تو زندگی شکنجه میشن ولی چون منبع درامد ندارن جدا نمیشن و تحمل میکنن.یا خیلی از زن های خونه دار بعد از یه عمر زحمت کشیدن تو زندگی هیچ سرمایه ای ندارن.نه خونه ای نه ماشینی.حداقل اینجوری میشه پس انداز کرد.اونایی که کل حقوقشون رو شوهرشون میگیره خودشون سیاست ندارن.دلیلی نداره بگن حقوقشون چقده اصلا.

درسته ادم خوبیه شوهرای اونا هم خوبن. ولی استقلال مالی کلا برای خود ادم هم خوبه.اینجا من خیلی ها رو م ...

منم موردهایی میبینم 

درامد دارن . شوهراشون کارت حقوقیشونو از دستشون گرفتن و کلی عذاب میکشن . بچه هم دارن .  اما نمیتونن بزارن برن .

مشت مشت قرص اعصاب میخورن .

هرروز هرروز دعوا و کشمش .

یکی دو نفرم نیستن .

حتی یه فامیلم شاغله . باباش گفت طلاق دخترمو میگیدم اما یه بچه داره . چیکار میخواد بکنه‌.؟ شوهرش حقوقش رو میگیره و خودشم کتکش میزنه .

همسایه هامون مدیر هستن معلم هستن پرستار هستن پزشک هستن . کارت حقوقیشون دست شوهراشونه . ظاهر حفظ کردن . از چند تاشون میخوان طلاق بگیرن ؟ الکی نیست طلاق . 

از شوهر شانس بیاری تمومه .