2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 55 پست
لباسای نی نی رو چند گرفتی همه رو باهم من هفته دیگه میخوام برم خرید میخوام بدونم چقدر داشته باشم کافی ...

من ک همش گفتم نه نه نمیخوام از بس گرون بودن😑😑😑 خودم ی لباس خریدم سرهمی ۳۹۰😑

دیگه ی حا ک قیمت مناسب بود رفتیم ی سری لباسای بیرونی و پالتو و اینا گرفتیم شد ۴ و ۷۰۰ حدودا بعد رفتیم سری بعد خونگیاشو گرفتیم سایر ۰ و ۱ و ۲ و ۳ و اینا با تشک و پشه بند و تشت و ایناش شد ۴و ۳۰۰ یه سری ام از تولیدی لباسای سایز ۰تا ۳ بشور بپوش گرفتیم ۷۰۰ شد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اگه ازخریداینترنتی راضی نیستی یک روز برو سیسمونی فروشی،همون روز میتونی همه وسایل رو بخری.اونجا هم نا ...

اره مامانمم بنده خدا همینو گفت.که یه روزه میریمو همه وسایلو میگیریم

👨‍👩‍👧خدایا ممنونم ازت که منم لایق مادر شدن دونستی💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس منم از دیجی کالا سفارش میدم.ایشالا که سالم به دستم برسونن😊

پیشاپیش مبارکت باشه عزیزم

من اسپرینگ مدل اسپیدا رنگ طوسیش گرعتم فک کنم ۳تا دیگه تو انبارش مونده اما اگه رنگ مشکیشو دوس داری اسپرینگ اسپیدای اسپرت بگیر ک آفتاب گیرش تا پایین میاد 

حتما دیجی استایلم نگاه کن قیمتاش عالیه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من ک همش گفتم نه نه نمیخوام از بس گرون بودن😑😑😑 خودم ی لباس خریدم سرهمی ۳۹۰😑 دیگه ی حا ک قیمت من ...

نزدیک ۱۲تومن لباس گرفتی که 😂

حتما بچه اولته من دفعه دومه میخوام خرید بچه انجام بدم تجربه بیشتر دارم و میدونم قطعی چی لازمه و چی اضافه فک نکنم واسه من از ۶تومن بیشتر بشه 😊

اگه مخالفی ریپ نزن

اره مامانمم بنده خدا همینو گفت.که یه روزه میریمو همه وسایلو میگیریم

چون دوست داری حضوری خرید کنی وجنس وطرحش رو ببینی تو اینترنت بگرد ببین شهرتون سیسمونی فروشی که بزرگ وقیمت مناسبه کجاست تا وقتی رفتین با خیال راحت خرید کنی

خدایا بی نهایت شکرت
نزدیک ۱۲تومن لباس گرفتی که 😂 حتما بچه اولته من دفعه دومه میخوام خرید بچه انجام بدم تجربه بیشتر دار ...

تازه مامانم میگه کم خریدیم بچه لباس ندارع😑😑

بخدا ب خودم بود نمیخریدم. بار خوبه فروشنده گفت اگه لباسی تنش نکردی، اندازه اش نبود و استفاده نکردی بیار عوض کنم برات! 

آره بچه اوله

پیشاپیش مبارکت باشه عزیزم من اسپرینگ مدل اسپیدا رنگ طوسیش گرعتم فک کنم ۳تا دیگه تو انبارش مونده اما ...

ممنونم.همچنین❤

باشه حتما میرم نگاه میکنم😊

چون دوست داری حضوری خرید کنی وجنس وطرحش رو ببینی تو اینترنت بگرد ببین شهرتون سیسمونی فروشی که بزرگ و ...

اره چندجا بهم معرفی کردن.ایشالا یکم بهتر شدم میرم😊

ممنونم.همچنین❤ باشه حتما میرم نگاه میکنم😊

مبارکت باشه🌸

تازه مامانم میگه کم خریدیم بچه لباس ندارع😑😑 بخدا ب خودم بود نمیخریدم. بار خوبه فروشنده گفت اگه لب ...

به سلامتی انشالله سر بچه اول همینه من برا پسرم اونقدر خریده بودم که دیگه تو کمدش جا نبود وقتی دنیا اومد هر لباس دو دفعه تنش شد چون ماشالله زود زود وزن می‌گرفت و دقیقا از ماه سوم به بعد لباس های سایز صفر یک و دو رو لازمم نشد و همه موند رو دستم حتی بعضیا رو نپوشیده بود

هردفعه میرفتم بیرون یه خرید اساسی واسش میکردم

ایندفعه ولی دارم منطقی تر خرید میکنم و لازم هارو میخرم

درکت میکنم سر بچه اول آدم ذوق دیگه ای داره مخصوصا نی نی دختر باشه کلی چیز تو بازار هست که آدمو وسوسه میکنه😄😄😄

اگه مخالفی ریپ نزن

من ۱۹ هستم چند دست لباس گرفتم الان پستچی میاره خیلی ذوق دارم ببینمشون😍😍😍 

عکسشم تونستی بذار

از کدوم سایت؟

من دو هفته آخر رفتم خرید🤓

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️