2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 55 پست
به سلامتی انشالله سر بچه اول همینه من برا پسرم اونقدر خریده بودم که دیگه تو کمدش جا نبود وقتی دنیا ا ...

سلامت باشین

خدا حفظش کنه☺️❤

آرع برا دختر کلی چیز میز هست.. لامصب هرجی بگیری کمه😅

تازه ار حالا مامانم ی جفت گوشواره و ی النگو براش گرفته! هنوز نشونمم نداده😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
لباس از نازدونه بخر من خیلی مقایسه کردم جنس یکی اما نازدونه مناسبتر قیمتش

نازدونه جنس لباساش خیلی خوبه منم راضی بودم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه سوال بی ربط بپرسم

من الان ۱۶ هفته هستم تقریبا از اوایل بارداری ترشحات زرد رنگ بدون بو دارم دکتر بهم شیاف مترونیدازول داد ولی هنوز هست

کسی هست که اینجوری باشه؟

کسی که دوسِت داره نمیتونه بهت دروغ بگه، اون چشمای دهن لقش همه چیزو لو میده!
عکسشم تونستی بذار از کدوم سایت؟

Nazdone.com 

حراج چهل درصد زده بود من سریع یه دست صفر و سه دست یک گرفتم همه باهم پونصد خرده ای شد خیلی مناسب درومد برام

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

Nazdone.com  حراج چهل درصد زده بود من سریع یه دست صفر و سه دست یک گرفتم همه باهم پونصد خرده ای ...

ممنوتم

مبارکه عزبزم

ب شادی و سلامتی ایشالله

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

مبارکه😍

خوشبحالتون انشالا بچه هاتون صحیح و سالم باشن همیشه

ایشالا خدا به همه منتظرا نی نی بده.منم بعد یک سالو نیم اقدام باردار شدم عزیزم.کلی هم سختی کشیدم.الانشم همش نگرانمو استرس دارم.خدا کنه این روزا خیلی زود بگذره

👨‍👩‍👧خدایا ممنونم ازت که منم لایق مادر شدن دونستی💖
Nazdone.com  حراج چهل درصد زده بود من سریع یه دست صفر و سه دست یک گرفتم همه باهم پونصد خرده ای ...

مبارک باشه عزیزم.ایشالا لباس دامادی براش بخری😍😍😍😍😍

👨‍👩‍👧خدایا ممنونم ازت که منم لایق مادر شدن دونستی💖
ایشالا خدا به همه منتظرا نی نی بده.منم بعد یک سالو نیم اقدام باردار شدم عزیزم.کلی هم سختی کشیدم.الان ...

خدا رو شکر که نتیجه گرفتی🌸

نگران نباش عزیزم استرس برای خودت و نی نی خیلی ضرر داره مخصوصا ک حال روحی شما مستقیم رو نی نی تاثیر میزاره

قصد ناراحت کردنت رو نداشتم فقط یه لحظه دلم گرفت 

چطور فهمیده دختره یا پسر

مثلا رنگ نارنجی و بنفش و زرد و قرمز و طوسی و سبز و نیلی و و سفید گرفتن ک هم دخترونه باشه هم پسرونه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️