2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 55 پست
من تا الان تو چند سال ک گذشته شاید شصت هفتاد میلیون چی خریده باشم هر ماه خرید دارم دو تا گوشی موبایل ...

منم وسایلای زیادی گرفتم ولی بعضیاشون جنساشون زیاد جالب نبود.واسه همین یکم شک دارم تو سفارششون.چون بیشترش لباسه

👨‍👩‍👧خدایا ممنونم ازت که منم لایق مادر شدن دونستی💖
خداروشکر همه اشو گرفتم مونده ست بیمارستانی، دستگاه بخور و اگه اسباب بازی چیزی دیدم بگیرم حدودا تو ۲ ...

دستگاه بخور سرد و گرم بگیر 

من سرد گرفتم بچم حساسیت داشت هر وقت روشن کردم ریهاش بهم ریخت

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینترنتی خرید کن الان دیدم دیجی استایل تخفیفای خوبی گذاشته من ست کالسکه ام از دیحی کالا گرفتم چند ...

از جنسش راضی بودین؟

وقتی بدنیا اومد خریدم .. 

قبل اونم فقط یه ست بیمارستانی.. 😁😁

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

من الان نزدیک ماه ۶ هستم فعلا لباس خریدم با تخت پارک لباسای دیگه هم میخرم منتها بقیه لوازم رو همون موقع که نیاز بود میخرم از الان زوده که واسه چند ماه دیگه روروئک بخرم یا کالسکه 

اگه مخالفی ریپ نزن

منم وسایلای زیادی گرفتم ولی بعضیاشون جنساشون زیاد جالب نبود.واسه همین یکم شک دارم تو سفارششون.چون بی ...

لباس از نازدونه بخر من خیلی مقایسه کردم جنس یکی اما نازدونه مناسبتر قیمتش

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

دستگاه بخور سرد و گرم بگیر  من سرد گرفتم بچم حساسیت داشت هر وقت روشن کردم ریهاش بهم ریخت

جدی!؟

چ مارکی گرفتی؟ چند؟

اینجا فقط سرد داره حدودا ۵۰۰تومن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اینترنتی خرید کن الان دیدم دیجی استایل تخفیفای خوبی گذاشته من ست کالسکه ام از دیحی کالا گرفتم چند ...

لباسای نی نی رو چند گرفتی همه رو باهم من هفته دیگه میخوام برم خرید میخوام بدونم چقدر داشته باشم کافیه؟

اگه مخالفی ریپ نزن

من ۱۹ هستم چند دست لباس گرفتم الان پستچی میاره خیلی ذوق دارم ببینمشون😍😍😍 

اخی.مبارک باشه😍😍😍

از جنسش راضی بودین؟

بله همونی بود ک میخواستیم

اسپرینگ مدلش مث خارجی زده اما ایرانیه. خیلی ارزونم نیستا! ی رنگشو مغاره داشت نپسندیدیم ۵و ۱۰۰ بود گفتیم طوسیشو سفارش بدیم چنده!؟ گفت ۷ تومن!! ما هم از دیجی گرفتیم ۵ و ۷۰۰ یا ۸۰۰

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
لباس از نازدونه بخر من خیلی مقایسه کردم جنس یکی اما نازدونه مناسبتر قیمتش

باشه ممنونم عزیزم❤

اگه ازخریداینترنتی راضی نیستی یک روز برو سیسمونی فروشی،همون روز میتونی همه وسایل رو بخری.اونجا هم نایست روی صندلی بشین

من استراحت بودم همینکاررو کردم.یکروزه خرید کردم بهم سخت نگذشت

خدایا بی نهایت شکرت

یادم نیست مارکشو جمعش کردم 

زیادم استفاده نمیشها ،خونتون شوفاژ داره یا بخاری

اگه بخاری میزارین همیشه یظرف آب بزاری روش اوکی میشه خونه

یادت باشه دوماه اول نی نی بینیش زیاد میگیره قطره سدیم کلراید و پوآر بینی(همون فین گیر)همه جا با خودت داشته باشی 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
بله همونی بود ک میخواستیم اسپرینگ مدلش مث خارجی زده اما ایرانیه. خیلی ارزونم نیستا! ی رنگشو مغاره د ...

پس منم از دیجی کالا سفارش میدم.ایشالا که سالم به دستم برسونن😊