2777
2789
عنوان

پدر شوهر سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 4197 بازدید | 98 پست
وقتی جای عمومی چیزی میگید لطفا بازبان رسمی کشور صحبت کنید  استاتر کاری باطرزحرف زدنت ندارم ولی ...

خب من ترکم مثل شما ها هر ثانیه فارسی نمیحرفم که بدونم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
پس طرف اونو نگیر خوش رفتاری سهله انگار نوکرشی

خب توکه میگی پولدار بودید چرا عروس این خانواده شدی که عذابت بدن؟ بالاخره تو نامزدی و رفت و امدهای اشنایی مگه متوجه رفتارخودش و خونوادش نشدی؟ البته اگه دوست داشتی جواب بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب توکه میگی پولدار بودید چرا عروس این خانواده شدی که عذابت بدن؟ بالاخره تو نامزدی و رفت و امدهای اش ...

باباش فالچی هست دعا نوشت زبون بابامو بست بابام به زور شوهرم داد بعده یه هفته عقد به صورتم گفتن تورو بخاطر پولت خواستیم بعد به پدرم گفتن اونم طرف اونارو گرفت نمیدونم چیکار کردم‌پدرم مطیع اوناس

تو از عفت منو پدر شوهرم خبر داری مثل یه ادم اب میخواست ن اینکه انگار من برده یا کلفتشم بره از زنه دو ...

من کاربر geiran رو ریپلای زدم نوشته بود میشاشیدی تو لیوان ... . شما هم پدرشوهرتو به سگ تشبیه کردی کارت اصلا درست تیس اگه زن داداشت مثل خودت با بابات رفتار میکرد براش تاپیک میزد چیکار میکردی؟کلاهتو قاضی کن آبروی ترکا رو نبر

من کاربر geiran رو ریپلای زدم نوشته بود میشاشیدی تو لیوان ... . شما هم پدرشوهرتو به سگ تشبیه کردی کا ...

ربطی به ترک فارس نداره شما با ادما زندگی کردی فک میکنی همه ادمن وقتی تمام اختیاراتو از دستت میگرفتن اونموقع حق میدادی بهم ارع اصلا در مورد پدرم اینجوری بگه وقتی طرف ارزش احترام نمیزارع انتظارم نداسته باشه مثل پادشاه رفتار کنیم باهاش