2777
2789
عنوان

رابطم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 28 پست
ببین دخترم اگر تازه کنکوری هستی سنت از دختر منم کمتره. به حرف دوستای خونه خراب کنت نکن. اون واقعا به ...

مرسی قشنگم

وقتی پیامتو خوندم کلییییی ذوق کردم🥲🫂

متعهد به حاجیمون💍😌🎀Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

🤣💫 میدونی با چه بدبختی گشتم پیدا کردم یادته منو ؟

گفتی دانشگاه قبول شدی تکم کن ✨

قبول شدم بلاخره 🥲🤍

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

خیلی مهمه دوستات چجور آدمایی هستن

یه وقتایی دونفر باهم وارد رابطه میشن بعد هردوتاشونم علاف و بیکار که هدفشون از زندگی فقط خوش گذرونیه

الان شما هر دوتون به فکر پیشرفت خودتونید دارید سعی میکنید کنار هم بهتر بشید

( هرچند خیلی مهمه طرفتو بشناسی، بدونی بعد از موفق شدن و پیشرفت کردنش هنوزم نسبت به تو توجه داره؟ یانه به محض موفق شدن همه چیز یادش میره)

ولی به شخصه من عاشق این جور رابطه هام🫠 درنهایت فقط خودتون دوتا توی این مسیر کنارهم دیگه بودید دیگه... بخاطر همین میگم به حرف دوستات اهمیت نده، خودت هروقت حس کردی داری اذیت میشی دیگه خودت مختاری هر تصمیمی بگیری

امیدوارم پایدار باشید کنارهم دیگه ❤️🫠

:)🙂🤍

🤣💫 میدونی با چه بدبختی گشتم پیدا کردم یادته منو ؟ گفتی دانشگاه قبول شدی تکم کن ✨قبول شدم بلاخره 🥲 ...

وایییییییی واقعااااا ؟ مبارک باشه عزیزممممم🫂🫂🫂🫂

خیلی خوشحال شدممممم

موفق باشی دختر زیبااااا

متعهد به حاجیمون💍😌🎀Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
شید نارحت بشی اما اگه زیر ۲۰ هستی باهاش تموم کن

من این فاصله سنی رو دوست دارم

خیلی مهمه دوستات چجور آدمایی هستنیه وقتایی دونفر باهم وارد رابطه میشن بعد هردوتاشونم علاف و بیکار که ...

مرسی قشنگ من🫂🥲

یه مدت کات کرده بودیم

توی اون زمان خیلیییی تو کارش پیشرفت کرد خیلی

بعد رابطمون لانگه

بعد موفقیتش اومد شهر خودم سه روز پیشم بود که باهم جشن بگیریم موفقیتشو

وایییییییی واقعااااا ؟ مبارک باشه عزیزممممم🫂🫂🫂🫂خیلی خوشحال شدمممممموفق باشی دختر زیبااااا

آره اخشم 😭🥲 بالاخره بهش رسیدم خدا را شکر سال اول قبول شدم رفت متشکرم ازت گلم انشالله تو هم تاپیک قبولی تو بزنی بگی دانشگاه پزشکی اسمت اومده 💜💋 آرزوی خوشحالی و عاقبت بخیری برات دارم نهایت تلاش تو انجام بده 💐

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

آره اخشم 😭🥲 بالاخره بهش رسیدم خدا را شکر سال اول قبول شدم رفت متشکرم ازت گلم انشالله تو هم تاپیک ق ...

قربونت بشمممم🫂🫂

قربونت بشمممم🫂🫂

💜