امروز اومد منم با لباس های راحتی بودم گفت اب بده رفتم لباس بپوشم اب بدم مثل سگ گاپید نمیدی من برم نم چی تا حالا هیچ کسی اونجور سرم داد نزده بود خیلی دلم شکست همیشه حرف حرف خودش نباشه میگاپه خسته شدم واقعا از دستشون انشالاه طلاق بگیرم راحت شم
تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
چ طرز حرف زدنه واقعا با اینطوری حرف زدن بیشخصیتی خودتونو ب نمایش میذارین ادبت کجا رفته. متاسف ...
من تاسف بیشتری میخورم از اینکه بجای درک قضاوت بی جا میکنید با مردی که زن هارو بازی میده میاره با افتخاره به خونه عردیش یا بخاطر پول واسه پسرش زن گرفت متاسف نیستی بزرگ اگر احترام میخواد باید خودشم هم احترام بزاره ن به سرم داد بزنه تو ن از زندگی من خبر داری ن چیزی نشستی اونجا الکی طرف میگیرع نمیدونم چه بلاهایی به سرم اوردن
مثل ادم اب میخواست چی میشد بین اون همه ادم بین کار گرا به سرم داد زد انگار من گفتم کار کنه بره تو خو ...
اینا پدرشوهراشون خوبه
درک نمیکنن
من میدونم پدرشوهر بدجنس و بذات یعنی چی
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
اینا پدرشوهراشون خوبه درک نمیکنن من میدونم پدرشوهر بدجنس و بذات یعنی چی
دقیقا میان اینجا با سیاست و هزارویی حرف میزنن انگار فرشته هستن الان به خودشون بگی بالای چشت ابرو هست دعوا راه میندازه چه بسا منکه از دستشون پیر شدم بخدا