2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 45 پست
من چند سال پیش دو روز عقب انداختم بیبی زدم مثبت بود ازمایشم رفتم مثبت بود اولین و اخرین باری که از ب ...

والا چی بگم با این علائم درد زیر شکم حالت تهوع خستگی باید مثبت میشد که هنوز نشده

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
والا چی بگم با این علائم درد زیر شکم حالت تهوع خستگی باید مثبت میشد که هنوز نشده

اخه علائم انقدر زود نشون نمیده من تا سه ماهگی چون ناخواسته بود و سنم کم بود باور نداشتم که جوابش درست باشه فکر میکردم مشکلات هورمونیه تا سماه حتی به شوهرمم نگفته بودم

دیگه حتي حوصله باز كردن گره هاي هندزفريمو هم ندارم چه برسه گره هاي زندگيم! 🚶🏾‍♂🗿                                              به دل نگیر خدا ولی دنیات دیگه قشنگ نیس😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه علائم انقدر زود نشون نمیده من تا سه ماهگی چون ناخواسته بود و سنم کم بود باور نداشتم که جوابش درس ...

چه تحملی، بعد از سه ماه به شوهرت گفتی واکنشش چی بود 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بارداری شیمیایی چ طوری عزیز توصیح میدی برام؟

وقتی جنین قبل از تشکیل قلب از بین بره و خودش سقط و دفع بشه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خب اینو ادم خودش متوجه میشه ؟؟؟

آره پریود عقب میفته، بی بی چک میزنن آزمایش میدن مثبت میشه ، بعد از چند روز یا یکی دو هفته به خونریزی میفتن و سقط میشه

ممنون عزیزم بابت پاسخ گویت

خواهش میکنم ، انشالله برا هیچکس پیش نیاد 

شوهرم😡😡😡😡چون بهش نگفته بودم ومن😭😭😭😭چون اونموقعه بچه نمیخواستم ولی شوهرم از یه سال بعد ازدواجون همش بهم میگفت دیگه وقتشه بچه داربشیم من همش بهونه جور میکردم

دیگه حتي حوصله باز كردن گره هاي هندزفريمو هم ندارم چه برسه گره هاي زندگيم! 🚶🏾‍♂🗿                                              به دل نگیر خدا ولی دنیات دیگه قشنگ نیس😔😔😔

تازه اونموقعه ام خودش با خبر شد من نگفتم بهش یادمه قرار بود بریم مشهد شبش که رفتیم خرید برای تو راهمون جواب از مایش رو از جیب مخفی پالتوم دراورد خودمم یادم نبود جواب رو کجا گذاشتم😂🤔ولی خب اونم دستش درد نکنه جواب اینکارم رو داد کل یک هفته مشهدمون که با مادرم اینا رفته بودیم و زهر مارم کرد الان که به دخترم نگاه میکنم از خودم بدم میاد😔😭چقدر من ظالم بودم که بخاطر اینکه سنم کم بود بچه نمیخواستم حاظرم کل زندگیم رو بدم برگردم به روزی که فهمیدم باردارم تا بجای ناراحتی با صدای بلند به همه بگم یکی تو وجودمه که حاظرم جونمو براش بدم الان اگه یکساعت با باباش بره بیرون من از دلتنگی دق میکنم بخدا

شوهرم😡😡😡😡چون بهش نگفته بودم ومن😭😭😭😭چون اونموقعه بچه نمیخواستم ولی شوهرم از یه سال بعد ازدواج ...

😂😂😂 انشالله بچتون زیر سایه ی مهرتون بزرگ بشه 💞💞

تازه اونموقعه ام خودش با خبر شد من نگفتم بهش یادمه قرار بود بریم مشهد شبش که رفتیم خرید برای تو راهم ...

خدا براتون نگهش داره ، همون روز اول مشهد می‌رفتی میگفتی بابایی با مامانی قهر باشین غصه ام میشه ها 😉 بعد می‌دیدی چطور مثل پروانه دورت میگشت😂😂