2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 45 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ناشتا باید باشم واسه آزمایش؟

نه الانم میتونی بری زودم جواب میده

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
میخوای بچه داشته باشی؟؟؟ من چی‌ ۸ روزه عقب انداختم داعمم بی بی چک میزنم همش منفیه ،روز موعدم رفتم س ...

نه والا کلا بیخیال ام توی همه چی

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
ناشتا باید باشم واسه آزمایش؟

نه

دیگه حتي حوصله باز كردن گره هاي هندزفريمو هم ندارم چه برسه گره هاي زندگيم! 🚶🏾‍♂🗿                                              به دل نگیر خدا ولی دنیات دیگه قشنگ نیس😔😔😔
ن والا خواهرم چند روز پیش زده مثبت نشون داده .فکر کرده بارداره اما امروز پریود شده ..اینم از بی بی چ ...

ممکنه افزایش بتا متوقف شده باشه و تشکیل نشده باشه ایشون اگر آزمایش هم میداد اول بتاش بالا تر از 25 بوده ولی بالا نرفته حتما دیگه

مطمئن باش بی بی چک خیلی کار درسته

واقعا پس من چرا از هرکی میپرسم میگه دقیق نشون میده

بی بی اشتباه نشون نمیده اما دیر نشون میده. اگه ازمایش برات سخت باشه فردا پس فردا هم یکی بزن . اگه منفی شد منتظر پریود باش. تو اقدام پریود عقب و جلو میشه.

علائم به این زودی خودش رو نشون نمیده. کسایی که تو اقدام هستن واسه هر علامتی حساس میشن و توهم میزنن. یکیش هم خودم.

اما انشالله باردار شدی میبینی که اصلا علائمی نداره.

من یه بار باردار شدم و میدونم که به زودی بروز نمیده..  ولی سقط شد 😔

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ممکنه افزایش بتا متوقف شده باشه و تشکیل نشده باشه ایشون اگر آزمایش هم میداد اول بتاش بالا تر از 25 ب ...

صد در صد نیست بی بی چک هم که دکترا فقط میگن آزمایش خون

خوب دوس نداری برو آزمایش خون

البته یه دکتر برای اندازه گجیری عدد بتا قطعا جواب آزمایش خون را میخاد

ولی برای خونه همون بی بی چک کفایت می کنه

حالا الان شما دوس نداری یا قبول نداری برو آزمایش بده یکساعته جواب مید ناشتا هم نمیخاد عدد بتاتم توش هست

بدو برو دختر خوب

بی بی اشتباه نشون نمیده اما دیر نشون میده. اگه ازمایش برات سخت باشه فردا پس فردا هم یکی بزن . اگه من ...

ان شاالله زودتر باردار شی 

اما تو اقدام نیستم

نمیدونم باردارم یا نه اصلا فکرشو هم نمیکنم اما به شوهرم مشکوکم گفتم بهش خندید 

من چند سال پیش دو روز عقب انداختم بیبی زدم مثبت بود ازمایشم رفتم مثبت بود اولین و اخرین باری که از بیبی استفاده کردم جوابش درست دراومده بود

دیگه حتي حوصله باز كردن گره هاي هندزفريمو هم ندارم چه برسه گره هاي زندگيم! 🚶🏾‍♂🗿                                              به دل نگیر خدا ولی دنیات دیگه قشنگ نیس😔😔😔
ن والا خواهرم چند روز پیش زده مثبت نشون داده .فکر کرده بارداره اما امروز پریود شده ..اینم از بی بی چ ...

شاید نیست داشته یا بارداری شیمیایی بوده 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞