2777
2789
منم یکماه از شیاف بیزوکودیل استفاده میکردم خوب بود بعدش مث اینکه عادی شده باشه برام فایده نداشت بعد ...

وای دقیقا منم خیلی وقته استفاده میکردم الان گزاشتم اصلا انگار نه انگار خیلی زیر دلم درد میکنه الان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله

من قبلا یه بار سه تا کیوی خوردم تا ۵ روز دفع نداشتم.نمیدونم.برا همون کیوی رو گذاشتم کنار

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
منیزیم هیدروکساید بگیر یک سوم لیوان بریز دو سوم آب ولرم هم بزن بخور عالیه

وای دکتر بهم داده بود فکر میکردم برا معدس😐ینی واقعا خوبه؟تاثیر داشته برا شما؟

یبوست خیلی بده من خودم بخاطر استرس شدید دوساله درگیرشم هرچی دکتر و  طب سنتی میرم فایده نداره انواع دارو های گیاهی و شیمیایی رو خوردم و بواسیر گرفتم همش درد خیلی بده 😑🥴ولی سیلاکس خوبه جواب میده 

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨
یبوست خیلی بده من خودم بخاطر استرس شدید دوساله درگیرشم هرچی دکتر و  طب سنتی میرم فایده نداره ان ...

بخاطر استرسه؟من رژیم نامناسب گرفتم برا لاغری الان به غلط کردن افتادم

وای دکتر بهم داده بود فکر میکردم برا معدس😐ینی واقعا خوبه؟تاثیر داشته برا شما؟

اون آلومینیوم ام جی هست منیزیم هیدروکساید ملینه آره من باردار بودم یبوست داشتم دکتر گفت و واقعا اثر داشت

اون آلومینیوم ام جی هست منیزیم هیدروکساید ملینه آره من باردار بودم یبوست داشتم دکتر گفت و واقعا اثر ...

بد بعد غذا باید بخورم یا الانم بخورم اوکیه؟چون دکترم گف بریز تو آب بعد غذا بخور

2790
2778
2791
2779
2792