baran901 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 274 عنوان یبوست 160 بازدید | 28 پست بچه ها یوبس شدم چیکار کنم؟شیاف بیزوکودیل استفاده کردم تاثیری نداشت فعلا ۱ ۲ ساعت میگذره🙁 1401/03/23 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98938 انجیربخور. وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
fatemeh1378 عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 674 لاکسی ژل بگیر از داروخونه خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو
هالنا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 4326 کیوی بخورید صدای آب اندوهگین به گوش میرسد، بحران آب را جدی بگیریم.
ramona۹۲ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8624 آلو سیاه نداری خشک اگه هست خیس کن.دوسه بار ظرفشو اب کن خیس خورد بخور.اخر ک ملایم شد خود آلوهارو بخور.زیاد نخوریدر حد ۶ .۷ تا بیشتر اسهال میشی خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
tootfarangikoochoolu عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 2132 منم یکماه از شیاف بیزوکودیل استفاده میکردم خوب بود بعدش مث اینکه عادی شده باشه برام فایده نداشت بعد هر ۶ساعت قرص سیلاکس میخورم و شیاف گلیسیرین میزاشتم اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨
solmazamm عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 2264 ازینا که من دارم میخورم بخور منم همبشه یبوست دارم و بواسیرم خیلی اوضاعش داغونه و نمیرم دکتر تیکر کنکورمه
ramona۹۲ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8624 کیوی بخورید کیوی من میخورم بد تر سفت میشه مطمئنی؟! خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
golmariam75 عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 68 انجیر و روغن زیتون، چند روز بخور، یا نافت رو با روغن زیتون ماساژ بده چند روز، اگر خیلی شدید بود و خوب نشدی، روغن محلی قاطی آب کن سر بکش
افق1394 عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 3846 گل محمدی اگه تو خونه داری یه قاشق دم کن بخور عالیه،الو بخارا،انجیر خیسانده،اگه روغن زیتون داری دو سه دقیقه دور نافتو ماساژ بده باهاش
هالنا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 4326 کیوی من میخورم بد تر سفت میشه مطمئنی؟! بله صدای آب اندوهگین به گوش میرسد، بحران آب را جدی بگیریم.
baran901 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 274 آلو سیاه نداری خشک اگه هست خیس کن.دوسه بار ضرفشو اب کن بخور.اخر ک مبایم شد خود آلوهارو بخور.زیاد نخو ... حتما مرسی💚