2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم با این مشکلم؟؟

119 بازدید | 14 پست

من ادمه حساسیم 

خصوصا سرکار.. کارمندم.. مثلا همه چیز باید بر اساس قانون باشه 

همکارام که اینجوری نیستن خیلی راحتن و خوش میگذره بهشون سرکار... ولی من همش غصه میخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو هم مثل اونا خوش بگذرون حساس نباش همش که نباید با قوانین پیش بره خوش باش

همش میگم نکنه حق الناس باشه، اون کارو انجام ندادم، این کارو... والا انقد به اینا فک میکنم که اعصابم ضعیف شده

بنظر من که کار درست رو شما انجام میدی تصور کن کل کارمندا مثل شما کارارو انجام میدادن من که میگم مثل بقیه نباش اصولی و دقیق کارتو انجام بده ولی دیگه خودخوری نکن گاها کار کم و زیادم داره و برای هر شغلی پیش میاد

همش میگم نکنه حق الناس باشه، اون کارو انجام ندادم، این کارو... والا انقد به اینا فک میکنم که اعصابم ...

خب فکر نکن ول کن

حق الناس نیست همش بخاطر ذهن منفیته

منفی رو از ذهنت دور کن

مثلا طوری خوش بگذرون به مردم اسیب وارد نشه

از قدیم گفتن نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزدان گرفت جان برادر که کار کرد  

سعدی: ادب که از اموختی؟

گفت از بی ادبان

هرچه ایشان از نظرم ناپسند امد از ان پرهیز کردم

خب فکر نکن ول کن حق الناس نیست همش بخاطر ذهن منفیته منفی رو از ذهنت دور کن مثلا طوری خوش بگذرون ب ...

من تازه کارم، خیلی چیزا رو اشتباهم انجام دادم یا انجام ندادم.. انلان که بیشتر میرم جلو بیشتر میفهمم

باز میگم اون قبلیا نکنه حق الناس باشه 😥

مثلا چجوری؟ 

با توجه به شعر سعدی هرکار بدی که اونا انجام داده تو اون کارو نکن

تا به مردم اسیب نزنی

سخت گیریت رو کم کن  شما یک سوم روزت رو توی‌محل کارت میگذرونی نمیشه که بهت بد بگذره

بخدا انقد اعصابم داغون میشه از غصه که رو رابطه خودم با شوهرم تاثیر گذاشته... همش استرس روز بعدو دارم که میخوام برم سرکار

میدونی مسئول یه بخشیم که چنتا از کارمندا اگه کارشونو نمیکنن غصشو عذابشو من میخورم... خودمم همینطور 

گزارشم نمیشه زد چون همکاریم، بالاخره نون و نمک همو خوردیم..من خیلی حساسم😥

بخدا انقد اعصابم داغون میشه از غصه که رو رابطه خودم با شوهرم تاثیر گذاشته... همش استرس روز بعدو دارم ...

ما یه همکار داریم مثل شماست 

ماهمه باهم اوکی ایم‌میگیم میخندیم اینقدر باهم رفیقیم غیرتایم اداری هم باهم میریم بیرون کارمون رو هم انجام میدیم اون ی نفر تافته جدا بافته می‌ره درو رو خودش میبنده فقط کار میکنه بخدا ماهم کارمونو میکنیم فقط به خودمون سخت نمیگیریم  شماهم ی مقدار مشخصی کار باید انجام بدی میخای اینو تو دو ساعت تموم کن میخای تو هشت ساعت فقط لازم نیس ب خودت سخت بگیری 

ما یه همکار داریم مثل شماست  ماهمه باهم اوکی ایم‌میگیم میخندیم اینقدر باهم رفیقیم غیرتایم ادار ...

منم همینجورم کم حرفم و اخمو

من نمیدونم چقد باید کار کنم، هر چی بیشتر ادم دقت کنه کار بیشتر پیدا میشه، منم حساس